Ειδήσεις

Θορυβώδης πρόταση γάμου με...39 μηχανές! (video)

Mια συγκινητική, πρωτότυπη και πολύ…θορυβώδης πρόταση γάμου με 39 μηχανές πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά!

Mια συγκινητική, πρωτότυπη και πολύ…θορυβώδης πρόταση γάμου μπροστά σε 44 άτομα και 39 μηχανές πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Σούδα Χανίων!

Ο λάτρης της μηχανής και ιδρυτής της ομάδας των Greek riders στο Ρέθυμνο Γιώργος Νύκταρης, έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Κατερίνα υπό τους ήχους των δεκάδων μηχανών που κόρναραν ταυτόχρονα, δίνοντας εορταστικό τόνο στη βραδιά. Όπως λέει περιγράφοντας τα δυνατά συναισθήματα «ήμουν γονατισμένος μπροστά στην αγάπη μου και πίσω το… αίσθημα μου (v-strom) και όλοι οι φίλοι μου παρών!».

Ο νεαρός γονάτισε προσφέροντας στη σύντροφό του το δαχτυλίδι, ενώ εκείνη συγκινημένη έπεσε στην αγκαλιά του.

Δείτε το μοναδικό βίντεο

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου

Όπως αναφέρει ο κ.Νύκταρης μιλώντας στο neakriti.gr "μαζί με τα παιδιά από την ομάδα του Ηρακλείου κανονίσαμε να πάμε στα Χανιά για να παραστούμε στην πρώτη συνάντηση των Greek riders Χανίων. Εδώ και αρκετές μέρες σκεφτόμουν να κάνω πρόταση γάμου στην Κατερίνα αλλά ήθελα κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο. Η Κατερίνα παίρνει μέρος σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας και επειδή είμαστε φίλοι με όλους και έχουμε δεθεί σαν οικογένεια, σκέφτηκα ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος τρόπος".

Μάλιστα ο Γιώργος επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις στην Κατερίνα αφού όπως λέει ο γάμος προμηνύεται ακόμη πιο θορυβώδης καθώς το ζευγάρι θα συνοδεύουν πολύ...περισσότερες μηχανές.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια