Ειδήσεις

Στο έλεος τους: Μηχανήματα παρατημένα επί μέρες...

Λάβαμε από αναγνώστη φωτογραφίες που δείχνουν επί μέρες αφημένο κοντά στον κόμβο Μπεντεβή, ακριβώς στο οικόπεδο του παλιού “Αποσπερίτη”, δίπλα στο ΕΚΑΒ, ένα δημοτικό μηχάνημα!

Δεν είναι μέρες που γράφαμε από τις στήλες των παραπολιτικών ότι τα μηχανήματα του Δήμου Ηρακλείου σταθμεύονται και διανυκτερεύουν τη νύχτα στους δρόμους της πόλης, αν και θα έπρεπε κανονικά να "κοιμούνται" στη μάντρα του Δήμου μετά το τέλος της ημέρας ή των εργασιών.

Και ιδού: Λάβαμε από αναγνώστη φωτογραφίες που δείχνουν επί μέρες αφημένο κοντά στον κόμβο Μπεντεβή, ακριβώς στο οικόπεδο του παλιού "Αποσπερίτη", δίπλα στο ΕΚΑΒ, ένα δημοτικό μηχάνημα!

Κατά πληροφορία από τον ίδιο αναγνώστη, το μηχάνημα βρισκόταν στο σημείο επί μέρες στα τέλη Αυγούστου! Πάνω από 5 μέρες μάς είπε ότι παρατηρούσε στο συγκεκριμένο σημείο το όχημα. Τότε δηλαδή, κάπου τον Αύγουστο, τραβήχτηκε και η σχετική φωτογραφία.

Πληροφορίες τώρα αναφέρουν ότι ο χειριστής του μηχανήματος είχε κάνει χρήση καλοκαιρινής άδειας. Όμως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γ. Αναστασάκης δεν ανησύχησε για ένα μηχάνημα που διανυκτέρευε εκτός; Ας πούμε θα μπορούσε να είχε κλαπεί, καεί ή να του είχαν αφαιρέσει τα καύσιμα. Δημόσια περιουσία βορά του οποιουδήποτε..!

Λ.Σ.

Σχόλια