default-image

Κίτρινη Αποστολή: Μας υποδέχεται πλέον στα γραφεία της (vid)

Κρήτη
Κίτρινη Αποστολή: Μας υποδέχεται πλέον στα γραφεία της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν το 2012 όταν ο Δημήτρης Αποστολάκης άρχισε να παρατηρεί στην πόλη όλο και περισσότερους ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό.

Η εικόνα αυτή τον συγκίνησε και έτσι ξεκίνησε η δράση, «ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, εγκαινιάστηκαν τα γραφεία, που για πρώτη φορά, αποκτά πλέον η συγκεκριμένη δράση.

Ένας χώρος ζεστός και φιλικός, έτοιμος να δεχτεί τις προσφορές όλων μας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Αυτή την στιγμή απαρτίζεται από 20 εθελοντές περίπου και ο καθένας ξεχωριστά έχει αναλάβει ένα τομέα.

Τα γραφεία της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στεγάζονται στην Εθνικής Αντιστάσεως 50 και Καλαμά γωνία. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. με 1 μ.μ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της δράσης:

Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας αυξάνονται καθημερινά καθώς και τα μέλη της ομάδας μας!!Για την διευκόλυνση όλων και για την ομαλή λειτουργία αυτής,αποφασίσαμε να ακολουθούμε όλοι κάποιους κανόνες!!Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε και να τους τηρείτε!!

- Ο χώρος μας λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Σαββατοκύριακο) 10:00 π.μ-13:00 μ.μ και βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 50 και Καλαμά γωνία!! Σας παρακαλούμε να σέβεστε το ωράριο λειτουργίας τόσο για την δική σας βοήθεια όσο και για την προσφορά σας...ΜΗΝ αφήνετε απέξω πράγματα,είναι αδύνατον να "πεταχτούμε" να ανοίξουμε άλλες ώρες,με αποτέλεσμα τα πράγματα να σκίζονται/καταστρέφονται από περαστικούς,αν δεν μπορείτε να τα φέρετε στα ωράρια μας δώστε τα σε ιδρύματα,η πόλη μας έχει πολλά!!!

- Ρούχα και τρόφιμα θα δίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού με τις υπεύθυνες διαχείριστριες.

- Στην ομάδα ΔΕΝ επιτρέπονται:

- διαφημιστικά ποστ

- ποστ ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου καθώς και ποστ χαρίσματος φαρμακευτικών σκευασμάτων

- ποστ που αφορούν ζώα(χάρισμα, υ?οθεσία κτλ)

- ποστ αγοραπωλήσεων

- Σχόλια προσβλητικά διαγράφονται καθάς και το μέλος στην περίπτωση που προκαλεί εντάσεις.

- Απάγορεύεται η διαγραφή των ποστ από τα μέλη,σε περίπτωση που αυτό παρατηρηθεί το μέλος διαγράφεται.

Μην ξεχνάτε πως ο σκοπός της ομάδας μας ειναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο!!!

Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News