Ειδήσεις

Σε νέο ορθογραφικό λάθος υπέπεσε ο πρωθυπουργός

Σε άλλο ένα ορθογραφικό λάθος φαίνεται να υπέπεσε ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας. Ποιο ήταν αυτό

Σε άλλο ένα - σύμφωνα με τα αθηναϊκά πρακτορεία - ορθογραφικό λάθος φαίνεται να υπέπεσε ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας, αφού έγραψε όχι μόνο μία αλλά δύο φορές σε χειρόγραφο κείμενό του τη λέξη φιλοξενία με "ει" αντί με "ι".

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε προχθές στην Κέρκυρα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της 1ης Διακυβερνητικής Συνόδου Ελλάδας-Ιταλίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πάολο Τζεντιλόνι στην Κέρκυρα, οι δύο πρωθυπουργοί είχαν γεύμα εργασίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα άφησε ένα μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, γράφοντας ωστόσο λάθος τη λέξη "φιλοξενία". Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύει η "Ομάδα Αλήθειας". Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Η Κέρκυρα και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης αποτέλεσαν ιδανικό τόπο φιλοξενείας της Συνάντησης Κορυφής Ελλάδας-Ιταλίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενεία. Εύχομαι το μοναδικό αυτό κτήριο, καθώς και η λειτουργία του Μουσείου να προσελκύουν πάντα το ενδιαφέρον των επισκεπτών της όμορφης Κέρκυρας.

14/9/2017

Αλέξης Τσίπρας».

Μ.ΑΝ.

Σχόλια