default-image

"ΚερδίΖΩ" το μήνυμα του ΠΑΟ Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
"ΚερδίΖΩ" το μήνυμα του ΠΑΟ Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα κράνος, μία ζώνη και η λέξη «ΚερδίΖΩ»! Αυτά επέλεξε φέτος να βάλει αντί χορηγού ο ΠΑΟ Κρουσώνα στη φανέλα του, στέλνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα για την οδική ασφάλεια.

Το σωματείο του Κρουσώνα πρωτοπορεί και υψώνει έμπρακτα τη φωνή του απέναντι στην αιματοχυσία που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στους δρόμους της Κρήτης.

Η επίσημη παρουσίαση της φανέλας πραγματοποιήθηκε χθες στην ενορία του Κρουσώνα, με επίσημο ομιλητή τον πρώην διευθυντή της ΕΛΠΑ, Γιάννη Λιονάκη, ενός ανθρώπου που δίνει καθημερινή μάχη για να περάσει παντού το μήνυμα της οδικής ασφάλειας, ενώ παρουσίασε video και στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία στην Κρήτη.  

Ήταν εκεί επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλτζάκης και Φίλιππος Σαββάκης, το μέλος της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Παπαγγελής, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, τοπικοί φορείς και σύλλογοι του Κρουσώνα και ασφαλώς σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μέσα από τη φανέλα τους θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα «ΚερδίΖΩ» σε όλα τα γήπεδα που θα αγωνιστούν φέτος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης τόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλο σωματείο πρωτοπορεί και διαθέτει τη φανέλα του για να στείλει το μήνυμα ότι φτάνει μέχρι εδώ, όχι άλλα τροχαία, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Είναι άδικο να χάνονται συνάνθρωποί μας στους δρόμους. Για εμάς και ένας άνθρωπος να σωθεί μετά από αυτό που κάνουμε θα έχει τεράστια αξία».

Ο Γιάννης Λιονάκης είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά ένα αθλητικό σωματείο να ασχολείται με κοινωνικά ζητήματα. Οι αθλητές θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι δεν θέλουν να κερδίζουν μόνο στα γήπεδα αλλά και στη ζωή. Ζώνη, κράνος και αθλητισμός επιβάλλεται και πρέπει να πηγαίνουν μαζί».

Την πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ χαιρέτησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ενώ ο Βαγγέλης Παπαγγελής εκ μέρους της ΕΠΣΗ, τόνισε ότι η ΕΠΣΗ είναι παρούσα σε κάθε κάλεσμα για το σκοπό αυτό, ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου και κυρίως τα μικρά παιδιά.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Δαγκωνάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News