Ειδήσεις

Θλίψη για το θάνατο της εκπαιδευτικού, «έφυγε» κολυμπώντας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Ηρακλείου για το θάνατο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Ηρακλείου για το θάνατο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού που έφυγε από τη ζωή, όταν η θάλασσα στις «Τρεις εκκλησιές», το απόγευμα της Πέμπτης, μετατράπηκε σε... υγρό τάφο για εκείνη.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου και παρόλο που στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λίγο αργότερα, στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα, διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΓΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 66ΧΡΟΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα όταν η 66χρονη δασκάλα που δίδασκε επί σειρά ετών στο νότο του νομού Ηρακλείου, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στις 5 το απόγευμα, στον Πύργο,με την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους να την αποχαιρετούν σε κλίμα οδύνης και πένθους.

Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

"Μετά την είδηση του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφισσας και μέλους του Συλλόγου μας, Καλλιόπης Φανουράκη. Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά της και στους λοιπούς συγγενείς."

Σχόλια