default-image

«Κουφέτα» σήμερα για την Άντζελα Δημητρίου (video/photos)

Life
«Κουφέτα» σήμερα για την Άντζελα Δημητρίου (video/photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει, σήμερα στις 9:00 το βράδυ, στον  ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Γλυφάδα ,η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, με τον αγαπημένο της, Φώτη Λώση.

Το μυστήριο θα γίνει στις εννιά το βράδυ και η ευτυχισμένη νύφη, λίγες ώρες πριν, δηλώνει πως έχει αρκετό άγχος.

Η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», τη συνάντησε στην τελευταία πρόβα του νυφικού χτενίσματος. Η Όλγα αποκάλυψε πως παρόλο που για τα μαλλιά της επέλεξε κάτι απλό, το νυφικό της θα είναι υπερπαραγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή του Epsilon ότι δεν θα πατήσει το πόδι του γαμπρού και πως το δώρο που της έκανε η μητέρα της για τον γάμο είναι ένα δαχτυλίδι που θα φορέσει στην τελετή.

Η Όλγα, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε αποκαλύψει στο facebook, πως περιμένει το πρώτο της παιδί και πως η Άντζελα είναι έτοιμη να γίνει ξανά γιαγιά.

Μέσα από τη σελίδα της, στην οποία ανέβασε μία φωτογραφία με τον χυμό της έγραψε: «Πρέπει λέει να τρώω καλά!!!! Κάτι δεν πάει καλά με την δίαιτα!!!», μία ατάκα που έβαλε σε σκέψεις τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φυσικά στο σχόλια αποκαλύφθηκε το μυστικό αφού τις εύχονταν για την εγκυμοσύνη της και εκείνη ανταποκρινόταν θετικά, δείχνοντας πόσο πολύ περιμένει το μωράκι της.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News