default-image

Τον χτύπησε με ρόπαλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Κρήτη
Τον χτύπησε με ρόπαλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτόπτες μάρτυρες μίας συμπλοκής δύο αλλοδαπών με κατάληξη του ενός στο νοσοκομείο έγιναν το απόγευμα κάτοικοι, περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί, επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Αλβανός πήγε στο σπίτι ενός Ουκρανού, με άγριες, σύμφωνα με πληροφορίες διαθέσεις και με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες μεταξύ τους είχαν προσωπικές διαφορές.

Τα αίματα δεν άργησαν να «ανάψουν» και ο Ουκρανός βγήκε στο μπαλκόνι, του σπιτιού, σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας ένα ψεύτικο, όπως αποδείχτηκε αργότερα όπλο, απειλώντας ότι θα πυροβολήσει.

Ωστόσο το μένος του δε σταμάτησε εκεί και με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς το μέρος του Αλβανού με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να τον τραυματίσει σοβαρά στο χέρι.

Έντρομοι περαστικοί βλέποντας εκτός εαυτού τον αλλοδαπό να χτυπάει τον άλλο άνδρα, κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο Ουκρανός, ενώ ο Αλβανός κατέθεσε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες.

Ο Ουκρανός οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ ασθενοφόρο πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, παρέλαβε τον τραυματισμένο Αλβανό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους του Ηρακλείου και μάλιστα σε ώρα αιχμής, με απλούς πολίτες να παρακολουθούν την άγρια διένεξη των δύο αλλοδαπών, χωρίς περαιτέρω ωστόσο δυσάρεστη κατάληξη του περιστατικού.

Σε κατ' οίκον έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί βρέθηκε και κατασχέθηκε το ρόπαλο, το ψεύτικο όπλο και ένα μαχαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News