default-image

Σούπερ ημιτελικός Ισπανία-Σλοβενία στο Eurobasket

Μπάσκετ
Σούπερ ημιτελικός Ισπανία-Σλοβενία στο Eurobasket

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα των μεγάλων ημιτελικών του Eurobasket 2017 έφτασε και απόψε στις 21:30 (ΕΡΤ2) η αήττητη Ισπανία αντιμετωπίζει την επίσης αήττητη Σλοβενία, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόωρος τελικός.

Η «Ρόχα» χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις της το επιβεβαιώνουν απόλυτα. Το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει φτάσει άνετα μέχρι την τετράδα, μετρώντας μόνο νίκες στη φάση των ομίλων και ξεπερνώντας με άνεση τα εμπόδια της Τουρκίας (73-56) και της Γερμανίας (84-72), στη φάση των «16» και των «8» αντίστοιχα.

 

Η ίδια πορεία χαρακτηρίζει και τους εξαιρετικούς Σλοβένους, οι οποίοι εντυπωσιάζουν με το πρόσωπο που παρουσιάζουν στο παρκέ και δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Το σύνολο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ξεπέρασε το εμπόδιο των Λετονών σε ένα ματς-διαφήμιση του μπάσκετ στη φάση των «8» (103-97), ενώ πιο πριν είχε επικρατήσει άνετα της Ουκρανίας με 79-55, στους «16» του τουρνουά. 

 

Η μάχη τους Γκόραν Ντράγκιτς και του Λούκα Ντόντσιτς με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Ρίκι Ρούμπιο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, ενώ σημαντικοί παράγοντες θα είναι φυσικά ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ, όπως και ο Άντονι Ράντολφ.

 

Στον δεύτερο ημιτελικό του Eurobasket, η Ρωσία αντιμετωπίζει αύριο (15/9, 21:30) την Σερβία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News