Ειδήσεις

Ιστορική βραδιά στο Γεντί Κουλέ: Ύψιστη τιμή για Γκέραρντ

Πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο Ευγένιος Γκέραρντ, τον οποίο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα τιμήσει δίνοντας το όνομά του στη Θύρα 9 του γηπέδου.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ΠΑΕ ΟΦΗ ετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την αποψινή μεγάλη βραδιά για τον Ευγένιο Γκέραρντ, για την ιστορία της ομάδας αλλά και για το παρόν του ΟΦΗ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στις 8 το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» εκεί που διοργανώνεται μια μεγάλη ομιλίτικη γιορτή, με συναυλία, βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις!

Πρόσωπο της βραδιάς είναι ο Ευγένιος Γκέραρντ, τον οποίο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα τιμήσει δίνοντας το όνομά του στη Θύρα 9 του γηπέδου. Παράλληλα, μέσα από video wall θα αποτυπωθούν ιστορικές στιγμές της πορείας του Ολλανδού και της ομάδας, τα χρυσά χρόνια της Ευρώπης και της κατάκτησης του Κυπέλλου το 1987.

Ξεχωριστή θα είναι η τιμή στη μνήμη του ευεργέτη Θόδωρα Βαρδινογιάννη, ενώ θα βραβευτούν παλιοί πρόεδροι του Ομίλου και ποδοσφαιριστές που οδήγησαν το σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες. Το παρών θα δώσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ καθώς θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και της νέας φανέλας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αποψινή βραδιά αναφέρει τα εξής:

«Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο ΟΦΗ την Τετάρτη (13/9, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση, θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

Παράλληλα, θα γίνουν βραβεύσεις με φόντο την ιστορία του ΟΦΗ. Ξεχωριστή είναι η τιμή στη μνήμη του  Θόδωρου Βαρδινογιάννη, ο οποίος μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκαν ένα μεγάλο ΟΦΗ.

Ακόμη, στους συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ της «χρυσής εποχής» του ΟΦΗ, Άρη Βασιλείου και Γιώργο Παρασύρη,  σε παλιούς πρόεδροι που έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ, σε  κρητικούς παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα του 1987 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ, θα συμμετάσχουν γνωστοί κρητικοί και λαϊκοί καλλιτέχνες, αλλά και χορευτικό συγκρότημα. Παράλληλα, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football League.

Αναλυτικά στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ  προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ θα τιμηθούν:

-O Eυγένιος Γκέραρντ για την προσφορά του στον ΟΦΗ. Παράλληλα θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

-Οι συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ, στα χρόνια των επιτυχιών του, στον ΟΦΗ. Ο Αρης Βασιλείου και ο Γιώργος Παρασύρης, βοηθός και γυμναστής του ΟΦΗ, στα χρόνια της παρουσίας του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο της ομάδας.

-Φόρος τιμής στην  οικογένεια Βαρδινογιάννη, για την μεγάλη της προσφορά προς τον ΟΦΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, που ήταν εκείνος που μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ.

-Βράβευση παλιών προέδρων του ΟΦΗ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα. Θα βραβευθούν ο αείμνηστος Μύρος Μαθιουδάκης και οι  Νίκος Δουλουφάκης, Γιάννης Παπαματθαιάκης.

-Βράβευση των κρητικών παικτών που στελέχωσαν την ομάδα του 1987, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, στο μοναδικό τίτλο,  που έχει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ.

Ακόμη, θα υπάρξει και μια βράβευση-έκπληξη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι κρητικοί καλλιτέχνες  Μανόλης Στεφανάκης,  Νίκος Γωνιανάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Γιώ ργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Παντερής (Νότιοι Ανεμοι), Γρηγόρης Σαμόλης. Παράλληλα θα υπάρξει και λαϊκό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες Ιανός, Μίνου, Σγουρός, Καράμαλης. Στην συναυλία θα χορέψει το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα «Παπαδόκωστας».

Στο περιθώριο της συναυλίας, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

-Παράλληλα εισιτήρια διατίθενται απο τα καταστήματα Μικρογεύματα "Γρηγόρης ". Μέρος των εσόδων από τα προπωλημένα εισιτήρια από τα μικρογεύματα "Γρηγόρης", θα δοθεί  στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες, για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη».

Επιμέλεια: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια