Ειδήσεις

Ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο «ψηφίζει» Κρήτη - video

Αυτός είναι ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στη γη, ο οποίος μάλιστα ψηφίζει Κρήτη για τις διακοπές του, τα τελευταία 8 χρόνια.

Αυτός είναι ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στη γη, ο οποίος μάλιστα ψηφίζει Κρήτη για τις διακοπές του, τα τελευταία 8 χρόνια.

Ο λόγος για τον 43χρονο Ουκρανό Vasyl Virastyuk ο οποίος περπατά άνετα με τετρακόσια κιλά σε κάθε χέρι, ανατρέπει τροχούς φορτηγών οκτώ εκατοντάδων λιβρών, τραβάει πέντε τραμ με το συνολικό βάρος των αυτοκινήτων να είναι 101,5 τόνους και σηκώνει τεράστιους στρογγυλούς βράχους από το έδαφος.

Το 2004 κέρδισε τον τίτλο strongest man, ως ο πιο ισχυρός άνθρωπος του κόσμου ενώ το 2007 κατέκτησε τη πρώτη θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πέρα από την υπεράνθρωπη δύναμη του, αισθητή είναι και η αγάπη του για το νησί μας. Εδώ και 8 χρόνια επιλέγει να κάνει διακοπές στον Δήμο Χερσονήσου, με τον Δήμαρχο να τον επιβραβεύει σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα στην Ουκρανία, που κέρδισε βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς strongman, προκαλώντας ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους, αναζητά τώρα σπίτι στον Βαθιανό Κάμπο για να διαμένει 6 μήνες το χρόνο. Λατρεύει τις ομορφιές του νησιού αλλά και την Κρητική κουζίνα.

Κάθε Καλοκαίρι, ο δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει περισσότερους από 100 τουρίστες, με την τουριστική αγορά της Ουκρανίας να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην τουριστική περιοχή.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια