Ειδήσεις

Ο αγώνας του Άγγελου για το όνειρο που έμεινε στη μέση -vid

Άφησε το όνειρό του και επέστρεψε 15 χρόνια μετά για να το πραγματοποιήσει ο 31χρονος Άγγελος Κατσιρντάκης

Και όταν το φως της ημέρας άρχισε να πέφτει και οι μαθητές των πρωινών σχολείων ετοιμάζονταν να αναπαυτούν για το επόμενο πρωινό ξύπνημα και τη δεύτερη μέρα στο σχολείο, κάποιοι άλλοι μαθητές συμμετείχαν στον αγιασμό του σχολείου τους. Του εσπερινού γυμνασίου Ηρακλείου που φιλοξενεί μαθητές ηλικίας από 14 μέχρι και 74 όπως εξηγούν οι εκπαιδευτικοί.

Ανάμεσά τους ο Άγγελος Κατσιρντάκης 31 ετών που επέστρεψε στα θρανία με καθυστέρηση περίπου 15 ετών,δίχως όμως να το έχει μετανιώσει όπως λέει,αφού το σχολείο αυτό που από πολλούς χαρακτηρίζεται και δεύτερης ευκαιρίας.

Φοιτούν για να εκπληρώσουν ένα όνειρο

Είναι ένα σχολείο που βοηθάει ανθρώπους να εκπληρώσουν ένα όνειρο.Να κάνουν κάτι που δεν έκαναν στην ηλικία των 14 και των 15, είναι όμως ίσως πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ τώρα που αποφάσισαν να το κάνουν, και δηλώνουν έτοιμοι να μην αφήσουν ούτε στιγμή να πάει χαμένη.

Στην αυλή του σχολείου, όχι υπό το φως του ήλιου καθώς είχε πέσει η νύχτα, οι μαθητές έδωσαν το πρώτο παρών για την νέα σχολική χρονιά. Το πρώτο ραντεβού τους με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους με τους οποίους λόγω των ιδιαιτεροτήτων όπως είπαν νιώθουν περισσότερο σαν οικογένεια και λιγότερο ως μέλη μιας μικρής σχολικής κοινότητας με κοινό στόχο ή όραμα.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια