default-image

Εξαιρετικές εκπλήξεις στα "Δύο Αοράκια" και... σφηνάκια!

Αθλητισμός
Εξαιρετικές εκπλήξεις στα "Δύο Αοράκια" και... σφηνάκια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Κρήτη, δίνουν άλλο αέρα στην καθημερινότητα του φίλαθλου κοινού και τη δυνατότητα να απολαύσει παραστάσεις κορυφαίου επιπέδου.

Ένα βήμα μπροστά από πέρσι, όταν για πρώτη φορά τολμήθηκε επιτυχώς το διεθνές τουρνουά μπάσκετ στα Δύο Αοράκια, το «2o International Basketball Tournament Crete/Heraklion» που έρχεται στις 22 του μήνα, προδιαθέτει για ένα σούπερ τριήμερο.

Μια ακόμη ζωντανή μαρτυρία μεγάλων αθλητικών παραστάσεων για οικογένειες και παιδιά, που ενδιαφέρονται σφόδρα, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, να εξασφαλίσουν μια καλή θέση στο όμορφο στολίδι του Ηρακλείου.

Οι θετικές παράμετροι είναι ευνόητα πολλοί και σχετίζονται άμεσα ως κοινωνικοί, πολιτισμικοί και τουριστικοί. Θα το ζήσουμε σε λίγες μέρες και με τις εκδηλώσεις που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, όπως το τουρνουά που θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, καθώς όλα τα έσοδα από το τουρνουά 3 on 3 (που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά γήπεδα του Heraklion Arena) να δοθούν για την ενίσχυση του σωματείου.

Η ενημέρωση τύπου μάλιστα που προαναγγέλλει την άφιξη εκδρομέων από τη Ρωσία και το Ισραήλ με αφορμή το τουρνουά, είναι μια ακόμη καραμπινάτη απόδειξη για την σύνδεσή του με το ευρύτερο περιβάλλον του νησιού. (Φωτογραφία από οπαδούς της Ούνιξ Καζάν)

Διαβάστε: Εκδρομές στο Ηράκλειο για το τουρνουά του Ολυμπιακού

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά που συνδυάζει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με την τουριστική και πολιτιστική πλευρά της Κρήτης.

[Αναμένονται επίσης εξαιρετικές εκπλήξεις στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια, από 22 έως 24 του μήνα. Οι διοργανωτές, δουλεύουν πάνω σε αυτές και αναμένουμε την ανακοίνωσή τους. Πρόσωπα, εκδηλώσεις και άλλα!...]

-Δυστυχώς για τον ΟΦΗ, η επανεκκίνησή του, τον ξαναβρήκε χρεωμένο. Ας μεριμνήσουν, για να μην εξαπλωθεί ως ιός. Η σεζόν που είναι έτοιμη ν' ανοίξει, έχει πολλές απαιτήσεις.

Κάποιες οφειλές προς πρόσωπα θα απαιτηθούν εγωιστικά και ήδη απαιτούνται. Θέλει τρόπο εκ μέρους των διοικήσεων η αντιμετώπισή τους.

-Αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων, που στρέφει την πλάτη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και ενδιαφέρονται μόνο για τα ευρωπαϊκά παιγνίδια των ελληνικών ομάδων. Θέλει έρευνα αυτό; (Αλλεργική κατάσταση).

-«Το μεγάλο κακό που γίνεται αυτή την ώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι μεγάλες κόντρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι οποίες έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ή ιδιωτική ζωή των ιδιοκτητών τους.» (Φώτης Κωστούλας, Παναιτωλικός)

Από το Αγρίνιο και αυτή η σούπερ ρήση:  «Δεν είναι συνεταιρισμός η Super League. Ο Θεός να τον κάνει συνεταιρισμό, γιατί δεν πάμε με κοινούς στόχους, κοινούς σκοπούς να μεγαλώσουμε το κέρδος μας. Είμαστε όλοι εναντίον όλων, υπάρχουν ευκαιριακές συμμαχίες για κάποιες εκλογικές διαδικασίες ή κάποια οικονομικά δεδομένα ή ενδεχομένως κάποια βαθμολογικά δεδομένα…».

-Κουλουβάχατα, με ΕΠΟ, Διαιτητικά Δικαστήρια και επιθυμίες «χαλίφηδων» περί Δόξας, Καραϊσκάκη και… Κολοκοτρώνη!

Τώρα που έχει μπει στην ποδοσφαιρική τους ζωή η Επιτροπή Δεοντολογίας, ζήτω… που καήκανε!

-Σωστός ο Απόλλων Σμύρνης στην περίπτωση Καραγιάννη, για τις «μπουγάτσες Θεσσαλονίκης» και το αντεθνικό μήνυμα «βου-βου-βούλγαροι». Χωρίς την παραμικρή έκπτωση. Δίδαξε ήθος.

-Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, η UEFA μελετά την κατάργηση της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, που σίγουρα ευνοεί τους νέους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θα πάρει το χρόνο της η υλοποίηση, αλλά είναι σημαντικό ότι συμφωνούν Αγγλία και Ιταλία.

-Πάνε να μας χαλάσουν τις εθνικές μας επετείους γενικώς, αφού το συναντάμε και στο ποδόσφαιρο. Η παρέλαση ας πούμε της 28ης Οκτωβρίου, ήταν ορόσημο για να τη βγάλει ένας προπονητής. Τώρα όμως μετράμε, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς με Αυγουστιάτικο φεγγάρι, λίγο μετά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άφησε την Κέρκυρα, ακολούθησε ο Στάικος Βεργέτης με τη λύση της συνεργασίας από τον Αστέρα Τρίπολης και στο κατόπιν ο Αντρέ Πάους, με τη συντριβή της ΑΕΛ από την ΑΕΚ.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News