Ειδήσεις

Στη φυλακή οι Ρώσοι για τη διακίνηση των 70 μεταναστών

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο νεαροί Ρώσοι οι οποίοι κατηγορούνται για την παράνομη διακίνηση των περισσοτέρων από 70 μεταναστών

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο νεαροί Ρώσοι, οι οποίοι κατηγορούνται για την παράνομη διακίνηση των περισσοτέρων από 70 μεταναστών που μεταφέρθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο Ηράκλειο.

Οι δύο άνδρες 23 και 24 ετών, παρά το ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω "φουρνιά" μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος το οποίο εξέπεμψε sos κοντά στην Ανάφη, βόρεια της Κρήτης, ήταν η δεύτερη χρονικά που κατέφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου, την περασμένη εβδομάδα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Είχε προηγηθεί η άφιξη 103 μεταναστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε ακυβέρνητο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου.

Εξάλλου, την περασμένη Παρασκευή, είχε αποφασιστεί η προσωρινή κράτηση των δύο Τούρκων (47 και 27 ετών), οι οποίοι είχαν συλληφθεί για την παράνομη διακίνηση των 103 αλλοδαπών.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια