default-image

«Λαμπάδιασε» μπροστά στην τούρτα γενεθλίων της (vid)

Κόσμος
«Λαμπάδιασε» μπροστά στην τούρτα γενεθλίων της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γενέθλια ενός 11χρονου κοριτσιού λίγο έλειψε να καταλήξουν σε τραγωδία, όταν η σερπαντίνα σε σπρέι που της πέταξαν οι συγγενείς της πήρε φωτιά από τα κεριά και μπλέχτηκε τα μαλλιά της εορτάζουσας, τυλίγοντάς τη στις φλόγες.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Αργεντινή, κατέγραψε ένας από τους καλεσμένους της γιορτής, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο κλιπ, το κοριτσάκι βρίσκεται μπροστά στην τούρτα της και περιμένει να ολοκληρώσουν οι συγγενείς της το καθιερωμένο τραγουδάκι γενεθλίων για να σβήσει τα κεράκια.

Ωστόσο, όταν συμβαίνει αυτό, κάποιοι υπερενθουσιώδεις καλεσμένοι αρχίζουν να ρίχνουν σερπαντίνα σε σπρέι στην μικρούλα, με το εύφλεκτο υλικό να πιάνει αμέσως φωτιά και να μπλέκεται στα μαλλιά της, σκορπώντας τον τρόμο στο πάρτι.

Ευτυχώς για τη μικρούλα, τα άτομα που στέκονται δίπλα της έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν σβήνοντας τη φωτιά στα μαλλιά της και το κοριτσάκι απέφυγε τα σοβαρά εγκαύματα.

Το περιστατικό, αν και σοκαριστικό, σίγουρα δεν είναι μεμονωμένο, αφού η απρόσεκτη χρήση τέτοιοι είδους «αποκριάτικων» σερπαντίνων σε συνδυασμό με κεριά τύπου πυροτεχνήματος έχουν αυξήσει τη συχνότητα ανάλογων ατυχημάτων τα τελευταία χρόνια, παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News