default-image

Το πρόγραμμα για τη βραδιά τιμής στον Γκέραρντ

Ποδόσφαιρο
Το πρόγραμμα για τη βραδιά τιμής στον Γκέραρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι επί ποδός για την αυριανής μεγάλη συναυλία στο «Γεντί Κουλέ» προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

Μια ομιλίτικη γιορτή, όπου η θύρα 9 θα πάρει το όνομα του μεγάλου Ολλανδού, ενώ θα γίνουν και ξεχωριστές βραβεύσεις.

Θα τιμηθεί η μνήμη του Θόδωρα Βαρδινογιάννη, ενώ θα βραβευτούν παλιοί πρόεδροι της ομάδας και ποδοσφαιριστές που οδήγησαν το σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες.

Θα παρουσιαστεί η εφετινή ομάδα και η νέα φανέλα, ενώ φυσικά υπάρχει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς κρητικούς ήχους και λαϊκά.

Αναλυτικά η ενημέρωση και το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής βραδιάς: «Όλα είναι έτοιμα στον ΟΦΗ για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο ΟΦΗ την Τετάρτη (13/9, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση, θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

Παράλληλα, θα γίνουν βραβεύσεις με φόντο την ιστορία του ΟΦΗ. Ξεχωριστή είναι η τιμή στη μνήμη του  Θόδωρου Βαρδινογιάννη, ο οποίος μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκαν ένα μεγάλο ΟΦΗ.

Ακόμη, στους συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ της «χρυσής εποχής» του ΟΦΗ, Αρη Βασιλείου και Γιώργο Παρασύρη,  σε παλιούς πρόεδροι που έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ, σε  κρητικούς παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα του 1987 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ, θα συμμετάσχουν γνωστοί κρητικοί και λαικοί καλλιτέχνες, αλλά και χορευτικό συγκρότημα. Παράλληλα, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Αναλυτικά στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ  προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ θα τιμηθούν:

-O Eυγένιος Γκέραρντ για την προσφορά του στον ΟΦΗ. Παράλληλα θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

-Οι συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ, στα χρόνια των επιτυχιών του, στον ΟΦΗ. Ο Αρης Βασιλείου και ο Γιώργος Παρασύρης, βοηθός και γυμναστής του ΟΦΗ, στα χρόνια της παρουσίας του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο της ομάδας.

-Φόρος τιμής στην  οικογένεια Βαρδινογιάννη, για την μεγάλη της προσφορά προς τον ΟΦΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, που ήταν εκείνος που μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ.

-Βράβευση παλιών προέδρων του ΟΦΗ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα.

Θα βραβευθούν ο αείμνηστος Μύρος Μαθιουδάκη και οι  Νίκος Δουλουφάκης, Γιάννης Παπαματθαιάκης.

-Βράβευση των κρητικών παικτών που στελέχωσαν την ομάδα του 1987, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, στο μοναδικό τίτλο,  που έχει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ.

Ακόμη, θα υπάρξει και μια βράβευση-έκπληξη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι κρητικοί καλλιτέχνες  Μανόλης Στεφανάκης,  Νίκος Γωνιανάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Γιώ ργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Παντερής (Νότιοι Ανεμοι), Γρηγόρης Σαμόλης.

Παράλληλα θα υπάρξει και λαικό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες Ιανός, Μίνου, Σγουρός, Καράμαλης.

Στην συναυλία θα χορέψει το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα  «Παπαδόκωστας».

Στο περιθώριο της συναυλίας, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Tα εισιτήρια της συναυλίας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

-Παράλληλα εισιτήρια διατίθενται απο τα καταστήματα Μικρογεύματα "Γρηγόρης ". Μέρος των εσόδων από τα προπωλημένα εισιτήρια από τα μικρογεύματα "Γρηγόρης", θα δοθεί  στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες, για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News