default-image

«Χτύπησε» με καραμπίνα σπίτι, αυτοκίνητο & φορτηγό

Κρήτη
«Χτύπησε» με καραμπίνα σπίτι, αυτοκίνητο & φορτηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία "χτυπήματα" στο ίδιο άτομο με καραμπίνα προκάλεσε ένας 49χρονος ντόπιος από το Ρέθυμνο όταν το πρωί της Δευτέρας επιχείρησε να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι, το αυτοκίνητο και το φορτηγό 37χρονου. Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Μαρουλού στο Ρέθυμνο.

Με φυσίγγια και βολίδες πιάστηκε ο 49χρονος.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και βρίσκεται αντιμέτωπος με παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες, δύο συγκεντρωτήρες φυσιγγίων και βολίδες.

Η έρευνα της Αστυνομίας όμως προχώρησε και στο σπίτι του θύτη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μια συσκευασία η οποία περιείχε 125 γραμμάρια καπνού που δεν έφερε την απαιτούμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη τη Δευτέρα (11.09.2017) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, 49χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, το πρωί ο 49χρονος προκάλεσε φθορές σε οικία, Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες, δύο συγκεντρωτήρες φυσιγγίων και βολίδες.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 49χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγια και μια συσκευασία η οποία περιείχε 125 γραμμάρια καπνού που δεν έφερε την απαιτούμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

H ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News