default-image

Ομολόγησε για την άγρια δολοφονία στο Τυμπάκι - video

Κρήτη
Ομολόγησε για την άγρια δολοφονία στο Τυμπάκι - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία στο Τυμπάκι ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών που προσήχθησαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία είναι εργάτες του θερμοκηπίου, στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Πακιστανός το βράδυ της Δευτέρας, και ομοεθνείς του θύματος.

Φαίνεται πως οι υποψίες των διωκτικών αρχών, τουλάχιστον για τον ένα από τους δύο συλληφθέντες, βγήκαν αληθινές.

Αν και το πτώμα μέχρι το πρωί της Τρίτης παρέμεινε στο χωράφι, στη φωτογραφία του neakriti.gr φαίνεται καρέ καρέ η μεταφορά του άτυχου άντρα.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπια στο Τυμπάκι, περίπου στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο άντρας, νεαρής σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσωδίας, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο το πτώμα να βρισκόταν στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες "πρόδωσαν" την ύπαρξή του στην περιοχή.

Στο μακάβριο εύρημα οδηγήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που αναδιδόταν από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του άτυχου άνδρα σε προχωρημένη σήψη. Ο ιδιοκτήτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός Πακιστανός δεν ερχόταν στο θερμοκήπιο για δουλειά και πως παρέμεναν άφαντα τα ίχνη του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ

Ο ιδιοκτήτης αναζητούσε το νεαρό άνδρα, που απασχολούσε στο θερμοκήπιό του ως εργάτη και η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στην αποκάλυψη του πτώματος, φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το κεφάλι του θύματος ήταν πολτοποιημένο!

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής, προκειμένου να ερευνήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, έγινε προσαγωγή στο Τμήμα Μοιρών δύο συμπατριωτών του άτυχου άντρα. Οι δύο Πακιστανοί ανακρίνονται από την Αστυνομία, προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News