Ειδήσεις

Θολό τοπίο πάνω απ'το Ηράκλειο -αναστάτωση σε κατοίκους pics

Οι υδρατμοί από υψικάμινο σε εργοστάσιο κατασκευής τούβλων και κεραμικών στη Βιομηχανικής Περιοχή Ηρακλείου προκάλεσαν αναστάτωση το μεσημέρι στους κατοίκους

Οι υδρατμοί από υψικάμινο σε εργοστασιακή μονάδα στη Βιομηχανικής Περιοχή Ηρακλείου προκάλεσαν αναστάτωση το μεσημέρι στους κατοίκους.

Εξαιτίας και της φοράς των ανέμων που έπνεαν, δημιουργήθηκε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου όπως τη Βιομηχανική, τη Φορτέτσα και τις Βασιλειές.

Μάλιστα το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας πήρε φωτιά με πολίτες που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει φοβούμενοι ότι επρόκειτο για καπνούς εξαιτίας φωτιάς .

Εξαρχής η πυροσβεστική υπηρεσία που ενημερώθηκε, έσπευσε στο σημείο δίχως τελικά να χρειαστεί να επέμβει καθώς όπως αναφέρθηκε δεν επρόκειτο για φωτιά αλλά εξαιτίας της παραγωγής υλικών , αναπτύχθηκαν θερμοκρασίες προκαλώντας στη συνέχεια υγρασία και κατόπιν υδρατμούς.

Επίσης τηλέφωνα υπήρξαν αρκετά και στο τηλεφωνικό κέντρο του neakriti.gr από πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια