Ειδήσεις

Κέρδισε 6,352.421€ και 19...5άρια - Πού έπεσε το τζόκερ;

Που κατατέθηκε το τυχερό δελτίο με τους 5+1 τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση του Τζόκερ

Η  νύχτα της 10ης Σεπτεμβρίου θα του μείνει αξέχαστη. Με ένα σύστημα 24 ευρώ τίναξε τη μπάνγκα στον αέρα. Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός που έπαιξε στα Νέα Μουδανιά...

Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που πλέον απαλλάχθηκε οριστικά από τα άγχη της οικονομικής κρίσης. Με ένα δελτίο αξίας 24 ευρώ κέρδισε τα 6.352.000 ευρώ της πρώτης κατηγορίας και έπιασε επιπλέον 19 πεντάρια που του αποφέρουν άλλα 119.000€. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Παναγιώτη και της Στέλλας Χαμάμζτογλου, στην οδό Κύπρου 4, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Επρόκειτο για ένα δελτίο τυχαίας επιλογής με 48 στήλες. Οι αριθμοί δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει πως ο υπερτυχερός συμπλήρωσε μόνος το δελτίο και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα. Ο τυχερός πράκτορας δέχεται από το πρωί βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τους μεγάλους νικητές του τζόκερ. Αφήνουν τις πρώτες μέρες να περάσουν και στη συνέχεια αναθέτουν σε δικηγόρο τα διαδικαστικά.

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, μοίραζε περισσότερα από 6.300.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1843) είναι οι εξής: 3,13, 15, 18, 26  και Τζόκερ ο αριθμός 18. Δείτε τη διαλογή.

Πηγή: newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια