default-image

Ισόπαλοι 1-1 Πανιώνιος- Παναιτωλικός

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλοι 1-1 Πανιώνιος- Παναιτωλικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, εντυπώσεις, γκολ αλλά και ευκαιρίες σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και επίσης είχε λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες όλες μετά από εκτέλεση φάουλ η κόρνερ, απόρροια και του γεγονός ότι και οι δυο ομάδες έπαιζαν ουσιαστικά χωρίς τις βασικές επιθετικές τους επιλογές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 7' όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Ντίας πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα έξω.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος απάντησε στο 12' με μια παρόμοια φάση. Ο Χατζισαφί εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά με τον Ντουρμισάι να παίρνει τη κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κυριακίδη.

Ο Ιρανός ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη καλή στιγμή, τη καλύτερη του πρώτου μέρους για τον Πανιώνιο. Ο Χατζισαφί από την ίδια θέση ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ αυτή τη φορά απευθείας με τον Κυριακίδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει.

Ο Πανιώνιος απείλησε και πάλι στο 44', αυτή τη φορά με τον Μασούντ. Ο Ιρανός εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και επέστρεψε στον ίδιο που δεν το σκέφτηκε και σούταρε και πάλι με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ.

ΜΕΣΑ Ο ΣΙΩΠΗΣ, ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΣΟΥΝΤ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στο παιχνίδι τον Μανώλη Σιώπη που επέστρεψε στον Πανιώνιο αντί του Σαββίδη και οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στην αναμέτρηση ψάχοντας τρόπο για να πάρουν το προβάδισμα.

Αυτό έγινε στο 57' με τον Μασούντ. Σε μια φάση που ο Παναιτωλικός ήταν στην επίθεση έχασε τελικά την μπάλα με τον Ντουρμισάι να δίνει στον Μασούντ. Αυτός πέρασε σαν σταματημένο τον Χαντάκια, μπήκε στην περιοχή και έκανε την ντρίπλα στον Μόρα που τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής σωστά υπέδειξε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 57' ο Μασούντ νικώντας τον Κυριακίδη.

Στο πέναλτι βέβαια υπήρξε μια παρεξήγηση με τον Γρηγορίου να ζητάει από τον Χατζισαφί να αναλάβει την εκτέλεση αλλά ο Μασούντ πήρε τη μπάλα και ήταν αυτός που σκόραρε για τους "κυανέρυθρους".

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΛΟΠΕΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παρά το γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Αστρά. Μάλιστα και η πρώτη αλλαγή που έκανε ο Χάβος μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ήταν αλλαγή σε στόπερ και όχι τόνωση στην επίθεση.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δικαιώθηκε μάλιστα για την επιλογή του να μην αλλάξει κάτι στην ομάδα του καθώς στο 67' ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσια με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Λουίς Ρόσα με μια εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά είδε τη κίνηση του Ντιέγκο Λόπες που με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Αστρά για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς Παναιτωλικού και οι δυο προπονητές έκαναν κινήσεις για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας τους με τις αλλαγές τους και τους παίκτες που χρησιμοποίησαν. Ο μεν Γρηγορίου έριξε στο παιχνίδι τον Σπιριντόνοβιτς ενώ πέρασε σαν χαφ τον Χατζισαφί και ο δε Χάβος έριξε στο ματς τον Μαρκόβσκι.

Παρά τις αλλαγές όμως καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την άλλη και είναι χαρακτηριστικό ότι ελάχιστες ήταν οι τελικές προσπάθειες που έγιναν μετά το 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (46' Σιώπης), Λάμπρου (72' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας (80' Σαραμαντάς), Μασούντ, Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64' Ροντρίγκες), Ρόσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (83' Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Φάρλεϊ Ρόζα, Χόρχε Ντίας (72' Μαρκόβσκι), Κλέζιο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News