default-image

«Είμαστε ξανά στον αέρα», το Mega επανήλθε /video

Life
«Είμαστε ξανά στον αέρα», το Mega επανήλθε /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, από παρατεταμένη αδράνεια, το Mega επανήλθε στην ειδησεογραφική επικαιρότητα, μεταδίδοντας ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την τελετή έναρξης της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά και πολλοί τηλεθεατές ευχήθηκαν για την γρήγορη επαναλειτουργία του Μεγάλου Καναλιού.

Οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού έβγαλαν στον αέρα την εκπομπή, την οποία παρούσιασε η Λίνα Δρούγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Η Λίνα Δρούγκα εμφανέστατα συγκινημένη, έκανε σύντομη αλλά δυναμική παρέμβαση, και ξύπνησε παλιές και όμορφες στιγμές για τους συναδέλφους της και τους τηλεθεατές.

Σημειώνουμε ότι γίνεται μαζική προσπάθεια να επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων του Mega και των τραπεζών που πάγωσαν σημαντικά ποσά από τα έσοδα ώστε να ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του καναλιού.

mignatiou.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News