default-image

Άφησε βαθμούς στα Πηγάδια (1-1) ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Άφησε βαθμούς στα Πηγάδια (1-1) ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ολυμπιακός...κόλλησε απόψε στα Πηγάδια και άφησε δυο βαθμούς στη Ξάνθη με τελικό σκορ το 1-1. Απώλεια για την ομάδα του Χάσι πριν την πρεμιέρα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ένχελς να σκοράρει στο ντεμπούτο του, μόλις στο 12', θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» τη νίκη ως το 30' στα Πηγάδια, αλλά έχασαν… τσουβάλια γκολ, δίνοντας δικαιώματα στους Ακρίτες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ισοφαρίζοντας με τον Λισγάρα στο 43', με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε της καλύτερης -μακράν- αναμέτρησης της φετινής Σούπερ Λίγκας, μέχρι στιγμής!

Μάλιστα, οι Πειραιώτες που ζήτησαν πέναλτι στο 0-0, θα μπορούσαν ακόμη και να χάσουν, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο -και σε πολύ μεγάλη μέρα τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος έβγαζε τα πάντα!

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):  Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72' Μεχία), Λουσέρο, Κίκε (59' Ρότσε), Φλίσκας, Γέντριτσεκ (81' Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμάρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ενγκελς, Κούτρης, Οτζίτζα, Ζιλέ, Μάριν (65' Καρσελά), Φορτούνης (76' Ανδρούτσος), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε)

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News