default-image

Η κομμένη σκηνή που θα άλλαζε ολόκληρη την ταινία (video)

Life
Η κομμένη σκηνή που θα άλλαζε ολόκληρη την ταινία (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή και αγαπημένη ταινία, «Ο Διάβολος φοράει Prada», με πρωταγωνίστριες τις Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ, θα μπορούσε να έχει μία τελείως διαφορετική τροπή, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης σκηνής, που έκοψαν τελικά οι παραγωγοί, παρουσιάζουν μια άλλη αλήθεια για την «κακιά» Μιράντα Πρίστλι.

Εδώ και δέκα χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή η ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada» (The Devil Wears Prada) η «κακιά» Μιράντα Πρίστλι, ρόλος που υποδύθηκε εξαιρετικά η Μέριλ Στριπ, έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για κάθε μεγάλη «Σιδηρά Κυρία» του κόσμου της μόδας, που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μεγάλων εκδοτικών οίκων και όχι μόνο.    

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο χαρακτήρας της ιδιότροπης, ανυπόφορης, στα όρια της παράνοιας, Μιράντα θα είχε παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικά, προοικονομώντας ίσως και το τέλος της ταινίας, αν οι παραγωγοί είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της κομμένης σκηνής που δημοσίευσε πρόσφατα ένας θεατής.    

Ο Spencer Althouse δημοσίευσε στο Twitter μια εκτενή έκδοση από τη σκηνή με το μεγάλο event, όπου η Άντι Σακς (Αν Χαθαγουέι) και η Έμιλι Τσάρλτον (Έμιλι Μπλαντ) συζητούν μεταξύ τους και βρίζουν το αφεντικός του, Μιράντα ενώ εκείνη μιλά με καλεσμένους στην εκδήλωση.

Σε αυτήν την έκδοση, εμφανίζεται στο προσκήνιο ο σύζυγος της Μιράντα επιδεικνύοντας μια απαράδεκτη συμπεριφορά, που κάνει την ίδια να συνειδητοποιεί από πρώτο χέρι πόσο φρικτός είναι.

Η βοηθός της, Άντι, «σώζει» την κατάσταση και η Μιράντα της ψιθυρίζει «ευχαριστώ» ενώ χορεύει με τον σύζυγό της.   

Δείτε την:

Αν οι παραγωγοί είχαν αποφασίσει να συμπεριλάβουν τελικά τη σκηνή στην ταινία, οπωσδήποτε η υπόλοιπη θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά και οι θεατές θα είχαν εντελώς διαφορετική γνώμη για την «κακιά» ιδιοκτήτρια του περιοδικού Runway.     

Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν φυσικό δεν άφησαν ασχολίαστη την αποκάλυψη αναδημοσιεύοντας την κομμένη σκηνή με παρατηρήσεις γεμάτες έκπληξη για το πώς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί.

Άλλοι βέβαια σχολίασαν πως καλώς έπραξε η παραγωγή αφού παρουσιάζοντας την Μιράντα ως πιο συμπονετική θα χαλούσαν όλη την εικόνα της «Παγωμένης Βασίλισσας» που έπρεπε να έχει.   

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News