default-image

Χλιδάτη θαλαμηγός με μεγιστάνες στην Κρήτη (video)

Κρήτη
Χλιδάτη θαλαμηγός με μεγιστάνες στην Κρήτη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέγα- γιοτ Secret κόβει την ανάσα των λουομένων που έκπληκτοι παρακολουθούν τις κινήσεις του υπερπολυτελούς σκάφους και των ιδιοκτητών του.

Ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV εντοπίζει τους Αμερικανούς μεγιστάνες και κληρονόμους της αυτοκρατορίας των WalMart ανοικτά των Γουβών όπου αγκυροβόλησε για λίγες ώρες, έτσι ώστε οι επιβαίνοντες να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Ηράκλειο.

Το σκάφος έδεσε ανοικτά της μαρίνας των Γουβών όπου περίμεναν τα πολυτελή οχήματα τα οποία ενοικίασαν οι Αμερικανοί μεγιστάνες για να μετακινηθούν προς το Ηράκλειο και την Αγία Πελαγία…

Επιβάτες του μέγα γιοτ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μέλη της οικογένειας της Nancy Walton, διαδόχου της αυτοκρατορίας πολυκαταστημάτων WalMart που λειτουργεί στις ΗΠΑ αλλά και διάσημοι προσκεκλημένοι της χρυσής κληρονόμου που πέρασαν νωρίτερα μέρος των διακοπών τους σε ατμόσφαιρα απόλυτης χλιδής στη Μύκονο και την Ελούντα.

Celebrities και Άραβες μεγιστάνες έχουν κατά καιρούς αναστατώσει το νησί με την παρουσία τους, και τις υψηλότατες απαιτήσεις τους σε ξενοδοχεία και υπερπολυτελή οχήματα που αποτελούν προϋπόθεση για κάθε μετακίνηση τους.

Όμως οι αφίξεις πολλών αστέρων φέτος στην Κρήτη δεν ήταν οι αναμενόμενες. Τα φλάς δεν άναψαν συχνά και αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν, ενώ οι παράγοντες του τουρισμού στην Κρήτη προσβλέπουν σε ποιοτική αναβάθμιση και αύξηση των εσόδων…  οι VIP επισκέπτες της Κρήτης μειώνονται.

Δείτε τις βόλτες του σκάφους που κατέγραψε η ΚΡΗΤΗ TV

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News