default-image

Ένταση και... σπρωξίματα λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ένταση και... σπρωξίματα λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Στιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο χώρο της ΔΕΘ, προσπαθώντας οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία να φτάσουν σ' εκείνον.

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, στους χώρους της 82ης ΔΕΘ, οι εργαζόμενοι. «Υπήρξε μια ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών που μπήκε στο χώρο της ΔΕΘ προσπαθώντας να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τρεις φορές ραντεβού με τον κ. Τσίπρα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΔΕΘ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΕΠΙΚΣΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ;

«Συμμετέχουμε στην απογευματινή κινητοποίηση των συνδικάτων στο άγαλμα του Βενιζέλου. Θα διαδηλώσουμε με κορύφωση στη νότια πύλη της έκθεσης» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, η πλήρης ασφάλιση για όλους, η πληρωμή δώρων, επιδόματος αδείας, υπερωριών και προσαυξήσεων και η χορήγηση επιδόματος επικινδυνότητας.

Δείτε το video:

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

video: seleo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News