default-image

Βετούλα: Με ικανοποίησε η διάθεση των παιδιών

Μπάσκετ
Βετούλα: Με ικανοποίησε η διάθεση των παιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Βετούλας από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό του Ρέθυμνο Cretan Kings με το Ηράκλειο.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας επισήμανε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, ωστόσο, ικανοποιήθηκε από τη διάθεση των παικτών του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν και κάποια όχι. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Σίγουρα η διάθεση των παιδιών ήταν κάτι που μας ικανοποίησε.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το δυνατό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και θα δούμε τις αδυναμίες μας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους Γιαννόπουλο και Παναρετάκη, με το ροτέισον να είναι περιορισμένο, ενώ τα καινούρια παιδιά θα αντιμετωπίσουν ομάδες που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα».

Να επισημάνουμε ότι το Ρέθυμνο αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News