default-image

Η ΚΡΗΤΗ TV ζωντανά στην Πάτρα για τη μεγάλη γιορτή των καρτ

Αθλητισμός
Η ΚΡΗΤΗ TV ζωντανά στην Πάτρα για τη μεγάλη γιορτή των καρτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικά η ΚΡΗΤΗ TV θα συνδεθεί ζωντανά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με την Πάτρα και συγκεκριμένα με μία πολύ σημαντική διοργάνωση, το 9ο Pick Λουξ Cola plus n ligh. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού που αποτελεί πλέον θεσμό.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διάσταση, αλλά και έναν πολύ ισχυρό καταλύτη ανάπτυξης και έναν ισχυρό πόλο έλξης για την περιοχή της Δυτική Ελλάδας και της Πάτρας. Η αναγνώριση και η υποστήριξη των φορέων της περιοχής είναι καθολική και υποδηλώνει την δυναμικής.

Χιλιάδες επισκεπτών, αλλά και το σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, παρακολουθούν τόσο το αγωνιστικό μέρος, όσο και τις πολύ σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, εκθέσεις, δράσεις…

Μετά την επιτυχία του περσινού Pick, καθιερώθηκε ως μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην κατηγορία των καρτ.

Oι σημαντικότεροι αθλητές, οι μεγαλύτερες εταιρίες, το σύνολο του ειδικού τύπου και τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας, θα είναι εκεί. Μαζί τους θα είναι και πολλές χιλιάδες θεατές, που για άλλη μια χρονιά, θα κατακλύσουν τους δρόμους και τις πλατείες της Πάτρας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από πολλές χώρες της Ευρώπης.

Το Pick 2017 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου και η ΚΡΗΤΗ TV θα είναι εκεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News