default-image

Ο Στέφανος και η Όλγα παντρεύτηκαν με... άρωμα Κρήτης -pics

Κρήτη
Ο Στέφανος και η Όλγα παντρεύτηκαν με... άρωμα Κρήτης -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Στέφανος Ζέρβος και η Όλγα Σφακιανάκη, δύο νεαροί άνθρωποι, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, επισημοποιώντας την αγάπη τους, παρουσία Θεού και ανθρώπων, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στον Πύργο Μονοφατσίου- Αστερουσίων.

Το ζευγάρι επέλεξε η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του να έχει άρωμα Κρήτης και μάλιστα με έναν άκρως παραδοσιακό τρόπο.

Έθιμα του γάμου που γίνονταν τα παλιά τα χρόνια αναβίωσαν με τον πλέον παραστατικό τρόπο όπως η τοποθέτησή του πατροπαράδοτου γαμοκούλουρου πάνω στη ελληνική σημαία δεμένα με ένα λευκό μαντήλι, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αγόρια και κορίτσια ντυμένα με παραδοσιακές κρητικές φορεσιές, να συνοδεύουν το ζευγάρι στη ζευγάρι και να παρίστανται στο μυστήριο και στη δεξίωση και φυσικά η παρουσία της λύρας έδωσε μία άλλη νότα στο πατροπαράδοτο τελετουργικό.

Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που το ζευγάρι θέλησε να απαθανατίσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του με μία μοναδική ρομαντική φωτογράφιση στα χαλάσματα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Κουμπάροι του ζευγάριου είναι ο Χαράλαμπος και η Χριστοθέα Βουρβαχάκη ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος και η Όλγα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις δυσκολίες που βιώνουν συνάνθρωποι μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, αποφάσισε το αντίτιμο για τις μπομπονιέρες να διατεθεί στο Σύλλογο «Δικαίωμα στη Ζωή» και στην Ιερά Μονή Παναγίας της Καλυβιανής.

Το neakriti.gr εύχεται στους νεόνυμφους βίο ανθόσπαρτο και κάθε ευτυχία στη ζωή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News