default-image

Λεμπιδάκης: Λέει ότι είναι καλά με νέο video στην οικογένεια

Κρήτη
Λεμπιδάκης: Λέει ότι είναι καλά με νέο video στην οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το βίντεο με το οποίο συνοδεύτηκε το τελευταίο τελεσίγραφο των απαγωγέων προς την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη σπίτι του.

Το στικάκι έφτασε στα χέρια φιλικού προσώπου της οικογένειας μια ημέρα μετά το sms με το οποίο οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους από τα 70 στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι απαγωγείς έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως δίνουν την τελευταία ευκαιρία στην οικογένεια Λεμπιδάκη η οποία ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως αδυνατεί να συγκεντρώσει άλλα χρήματα.

Μέσα από ένα βίντεο με όμως εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας που έχει υποστεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης διαβεβαιώνει την οικογένεια του πως είναι καλά στην υγεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του μετά το Γολγοθά των πέντε μηνών της κράτησης του.

Η αποστολή του βίντεο έγινε μια μόλις ημέρα μετά το sms με το οποίο οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους από τα 70 εκατομμύρια ευρώ στα 30, ξεκαθαρίζοντας όμως πως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία που δίνουν στην οικογένεια, αν θέλει να επιστρέψει σώος και ασφαλής ο 54χρονος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το στικάκι με το υλικό που βρίσκεται στο μικροσκόπιο, έφτασε τη Δευτέρα στα χέρια φιλικού προσώπου της οικογένεια και στη συνέχεια προωθήθηκε στους στενούς συγγενείς του απαχθέντος.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News