Ειδήσεις

Στα «χαρακώματα» για το φράγμα Αποσελέμη, οργή & διαψεύσεις

Σε «σίριαλ» με βολές από τις δύο πλευρές μετατρέπεται το θέμα των εργασιών του φράγματος Αποσελέμη

Σε «σίριαλ» με βολές από τις δύο πλευρές μετατρέπεται το θέμα των εργασιών του φράγματος Αποσελέμη καθώς Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και δήμος Οροπεδίου Λασιθίου βρίσκονται στα «χαρακώματα» για το θέμα, με τον κ.Στεφανάκη να διαψεύδει σήμερα τον ΟΑΚ από τη συνεδρίαση της ΠΕΔ.

Η συνεδρίαση της ΠΕΔ όπου ο δήμαρχος διέψευσε με οργή τον ΟΑΚ

Αρχικά ο δήμος Οροπεδίου είχε υποστηρίξει ότι με τη συνδρομή της αστυνομίας ο ΟΑΚ επιχείρησε να εκτελέσει εργασίες στο φράγμα.

Στη συνέχεια με ανακοίνωσή του ο ΟΑΚ διέψευσε όσα αναφέρθηκαν καθώς όπως σημείωνε «ο Οργανισμός ουδέποτε προέβη σε τέτοια ενέργεια»…«Από την αρμόδια Διεύθυνση Υδραυλικών Έργων ζητήθηκε ήδη από τις αρχές Αυγούστου η συνδρομή των Αστυνομικών Αρχών αποκλειστικά για να ληφθεί απόφαση η οποία αφορά τις αναγκαίες «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - προσωρινή παράκαμψη στην περιοχή κατασκευής νοτίου μετώπου σήραγγας του έργου Ύδρευση Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου από το φράγμα Αποσελέμη-Έργα ενίσχυσης ταμιευτήρα Αποσελέμη από το Οροπέδιο Λασιθίου» σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπως αναφέρεται στο έγγραφο με Α.Π. Δ6 οικ.576 από 7/3/2011».

>> ΔΙΑΒΑΖΕΙ: ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ

Διαψεύδει  ο Δήμαρχος μέσω εγγράφου

Σήμερα όμως ο δήμαρχος Οροπεδίου κ.Στεφανάκης παρουσίασε και έγγραφο του ΟΑΚ  προς την αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου με το οποίο αποδεικνύεται, όπως πάντα υποστηρίζει, ότι κλήθηκε και η συνδρομή της αστυνομίας για την εκτέλεση των εργασιών. Διαψεύδει με τον τρόπο αυτό την… διάψευση του ΟΑΚ. Και έπεται και συνέχεια για το θέμα αφού έχει γράψει το neakriti.gr ο κ.Στεφανάκης έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Φωτεινή Μαυροματάκη

Εσωτερικές φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια