Ειδήσεις

Δεύτερο καραβάνι μεταναστών κατευθύνεται στην Κρήτη

Δεύτερο καραβάνι μεταναστών μέσα δύο μόλις 24ωρα κατευθύνεται στην Κρήτη

Δεύτερο καραβάνι μεταναστών μέσα δύο μόλις 24ωρα κατευθύνεται στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σκάφος βρίσκεται στα ανοιχτά και στήθηκε και πάλι σχεδιασμός σε περίπτωση που οδηγηθεί στα παράλια της Κρήτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος εντοπίστηκε αρχικά στη Σαντορίνη με περίπου 70 επιβαίνοντες και οδηγείται  στην Κρήτη.

Και γυναικόπαιδα στο σκάφος

Η άφιξη αναμένεται στις 16.00 περίπου το απόγευμα και πρώτα αναμένονται 50 άτομα και έπειτα άλλα 20. Σε πρώτη φάση θα γίνει η υποδοχή γναικών και παιδιών και στη συνέχεια των ανδρών.

Το θέμα τέθηκε και στην Περιφερειακή ένωση Δήμων που συνεδριάζει από το πρωί ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες δηλώσεις.

Η συνεδρίαση των Δημάρχων

Το θέμα τέθηκε όμως και σε σύσκεψη στο Λιμεναρχείο για το σχεδιασμό και τον τρόπο φιλοξενίας των μεταναστών. Δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο με την αναχώρηση των 105 μεταναστών που αφίχθησαν πριν δύο μέρες, να φιλοξενηθούν στο ίδιο σημείο οι μετανάστες που θα φτάσουν στην Κρήτη.

Δεύτερο καραβάνι σε δυο 24ωρα

Το δεύτερο καραβάνι έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την άφιξη 105 μεταναστών στην Κρήτη που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο. Επρόκειτο για 56 άντρες, 30 παιδιά, 19 γυναίκες, 89 Ιρακινούς, 9 Ιρανούς, 6 Σύριους και έναν Τούρκο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

(Kεντρική φωτογραφία αρχείου)

Εσωτερικές φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια