default-image

Πρόκριση για την Ουκρανία, 88-64 το Ισραήλ

Μπάσκετ
Πρόκριση για την Ουκρανία, 88-64 το Ισραήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ουκρανία κρατούσε την τύχη στα χέρια της σε ό,τι είχε να κάνει με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του 40ού Eurobasket από τη στιγμή που η Γεωργία ηττήθηκε νωρίτερα από την Ιταλία.

Οι Ουκρανοί ήθελαν απλώς νίκη επί του Ισραήλ και το έκαναν με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Επικράτησαν με 64-88 κι έτσι θα αντιμετωπίσουν τη Σλοβενία στους «16» το προσεχές Σάββατο (9/9) στην Sinan Erdem Arena της Κωνσταντινούπολης!

Από την άλλη πλευρά η Γεωργία αποχαιρετά το τουρνουά, πληρώνοντας ουσιαστικά το περιορισμένο rotation και την ήττα από τους Ουκρανούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' ομίλου.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο που έκλεισε στο 16-19 υπέρ της Ουκρανίας που ανέβασε στροφές στη συνέχεια, έκανε επιμέρους σκορ 12-27 στο δεύτερο δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 28-46!

Το δίδυμο των Κραβτσόφ, Οτβερτσένκο έκανε τη διαφορά στην επίθεση για τους τυπικά φιλοξενούμενους που διατηρούσαν σταθερά προβάδισμα κοντά στους 30 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους απογοητευμένους Ισραηλινούς και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη στο τουρνουά που τους έστειλε στους «16» του Eurobasket.

Από την άλλη πλευρά, το Ισραήλ δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι του στη διοργάνωση και αποκλείστηκε με ρεκόρ 1-3.  

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 28-46, 39-71, 64-88.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News