default-image

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζ.

Αθλητισμός
Ισόπαλο 1-1 το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό το ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ με το Νίκο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο α΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, δημιούργησαν ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ο Κουσκουνάς με πλασέ, μετά από πάσα του Πουρτουλίδη,  άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ ενώ ο Ερμής Ζωνιανών λίγο πριν τον τέλος (84΄)ισοφάρισε με ένα ωραίο σουτ του Πασιαλή.

Ο ΟΦΗ είχε  ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους  Παπατόλιο (14'), Ογκμποε (50'), Ορτέγκα 962') και Χαντί (83').

Δεν αγωνίστηκαν οι Μονιάκης, Λεάλ, Πλευράκης, Σιώπης, Φαζός, κάποιοι από τους οποίους έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο α΄ ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Οικονόμου, Παπαστεριανός, Μάρτος, Όγκμποε, Μάνος, Παπατόλιος.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ, στο β΄ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Μπολάκης (75' Λαγουδάκης), Ζιαμπάρης, Νάστος, Χαντί, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός (63' Περδίκης), Ορτέγκα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

14' Σούτ του Παπατόλιο από καλή θέση, έδιωξε ο γκολκήπερ του Ερμή.

33' Απευθείας φάουλ του Παπατόλιου, η μπάλα άουτ.

48' Το 1-0 για τον ΟΦΗ με κοντινό σούτ του Κουσκουνά.

50' Σέντρα του Παπατόλιου, καρφωτή κεφαλιά του Ογκμποε, η μπάλα άουτ.

62' Ωραία ατομική προσπάθεια και σούτ του Ορτέγκα, η μπάλα άουτ.

83' Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Κουσκουνά, κοντινή κεφαλιά του Χαντί, η μπάλα άουτ.

85' Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Ερμής. Εκπληκτικό σουτ του Πασιαλή, η μπάλα στο «παράθυρο» του Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

*Το φιλικό που ήταν κεκλεισμένων των θυρών,  παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Κουμαντάκης, σύσσωμη η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, με τους προπονητές Κρασανάκη, Παντζαρίδη, Πουπάκη, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Ερμή Ζωνιανών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News