default-image

Στο Αρκαλοχώρι «χτυπά η καρδιά» του Ημιμαραθώνιου Κρήτης

Κρήτη
Στο Αρκαλοχώρι «χτυπά η καρδιά» του Ημιμαραθώνιου Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αρκαλοχώρι θα χτυπήσει για 4η χρονιά η γιορτή του Αθλητισμού, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, διοργάνωση που καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και με τη συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες.

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με τους διοργανωτές να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδηθεί ένα ακόμη στοίχημα, αυτό της προώθησης του αθλητισμού και της υγείας, συμβάλλοντας παράλληλα σε κοινωνικό σκοπό, μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων.

Τις επόμενες μέρες θα προβληθούν τα διαφημιστικά σποτ, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στις προηγούμενες διοργανώσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερες από 3.500 συμμετοχές καταγράφονται ήδη στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης των 21ενος χιλιομέτρων όπως και για τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori street run 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι, όπου την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα χτυπά δυνατά η γιορτή του αθλητισμού, με τη συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες, φέρνοντας τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στις πρώτες θέσεις των μεγαλύτερων αγώνων δρόμου της Ελλάδας.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγεία Αρκαλοχωρίου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση ενώ στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας από 6 έως 106 ετών!

Τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό ενώ άμεσα  θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλη την Κρήτη για την προώθηση της εθελοντικής προσφοράς και εγγραφής μελών για προσφορά μυελού των οστών.

Μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν στη φιλόξενη Κρήτη, στη καρδιά της παράδοσης, ενώ τύμπανα και μπουζούκι θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο αθλητικό αυτό γεγονός, ενώ μέσα από διαφημιστικά σποτάκια που ετοιμάζονται με μπόλικο χιούμορ αναμένεται να σαρώσουν και φέτος τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όλοι θυμόμαστε την hi teck Γιαγιά που καλεί σε βιντεοκλήση τα εγγόνια της που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως και το άκρως επιτυχημένο διαφημιστικό σποτ με επίκεντρο της Ελληνίδα μάνα, με σύνθημα «δεν σε κουράζει το τρέξιμο, σε κουράζει η μάνα σου» και με τις εκπλήξεις να έρχονται προσεχώς με τα νέα διαφημιστικά σποτ του Ημιμαραθώνιου Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News