default-image

Μέρα – μεσημέρι δε δίστασε να «χτυπήσει» υδάτινο πάρκο

Κρήτη
Μέρα – μεσημέρι δε δίστασε να «χτυπήσει» υδάτινο πάρκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε δίστασε να μπει μέρα - μεσημέρι σε υδάτινο πάρκο, περιοχής του δήμου Χερσονήσου, ένας 31χρονος Ισραηλινός και να αφαιρέσει από αποθηκευτικό χώρο αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. Όμως αυτή η κλοπή... δεν του βγήκε σε καλό.

Ο νεαρός άντρας μπήκε σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης που χρησιμοποιούσαν δύο γυναίκες, επίσης από το Ισραήλ, ηλικίας 26 και 24 ετών, και αφαίρεσε αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος αλλοδαπός έκλεψε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγρεαφα και διάφορα άλλα αντικείμενα από τον συγκεκριμένο χώρο. Το ποσό των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 1.900 ευρώ.

Δεν κατάφερε όμως να… κάνει πολλά βήματα αφού συνελήφθη το μεσημέρι την ίδιας μέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Από τις αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, 60 δολάρια Αμερικής, 1830 σεκελ Ισραήλ και διάφορα αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων επιστράφηκαν στις δύο Ισραηλινές που έπεσαν θύματα κλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News