default-image

Το πιο ανατρεπτικό τρέιλερ παρουσίασε ο Alpha (video)

Life
Το πιο ανατρεπτικό τρέιλερ παρουσίασε ο Alpha (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο Alpha ανάρτησε στο Instagram τα πρώτα τρέιλερ για τις εκπομπές του.

Εκεί μας περίμενε μια έκπληξη… Κανένας παρουσιαστής δεν μιλάει για τη δική του εκπομπή, όλοι διαφημίζουν ένα άλλο πρόγραμμα. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη.

Τα φετινά τρέιλερ του Alpha είναι μια ιδέα της Άννας Βλαβιανού, Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Alpha. Ομολογουμένως, κρύβουν μια πρωτοτυπία που σπάνια συναντάμε στην ελληνική τηλεόραση. Πόσο συχνά βλέπουμε παρουσιαστές και δημοσιογράφους να διαφημίζουν εκπομπές άλλων;

Οι συντελεστές των εκπομπών είδαν εξαρχής με πολύ καλό μάτι τον ανατρεπτικό τρόπο διαφήμισης των εκπομπών τους και μάλιστα, δεν υπήρξαν αντιρρήσεις ή παρατηρήσεις ως προς το ποιος θα προμοτάρει ποιον.

Τα γυρίσματα έγιναν σε πολύ καλό κλίμα κάτι που δείχνει ότι οι παρουσιαστές του καναλιού ετοιμάζονται φέτος να «βουτήξουν» στην τηλεοπτική αρένα ενωμένοι, παραμερίζοντας αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς.

Στο τρέιλερ της «Ελένης» δεν θα δείτε την Ελένη, αλλά τον Χρήστο Φερεντίνο

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Η ξανθιά παρουσιάστρια με λιτή εμφάνιση και ανάλογη σοβαρότητα μιλά για τις ειδήσεις του καναλιού…

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Ακολούθως, ο Αντώνης Σρόιτερ διαφημίζει τον Χρήστο Φερεντίνο…

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Στο τρέιλερ της «Ελένης» δεν θα δείτε την Ελένη, αλλά τον Χρήστο Φερεντίνο…

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News