Ειδήσεις

Χαμόγελο του Παιδιού: Τι λέει για το θάνατο του μικρού Νίκου

«Ημέρα σπαραγμού για ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’» χαρακτηρίζει η οργάνωση το τραγικό δυστύχημα του παιδιού στην Κόρινθο το πρωί.

«Ημέρα σπαραγμού για ''Το Χαμόγελο του Παιδιού''» χαρακτηρίζει η οργάνωση το τραγικό δυστύχημα του παιδιού στην Κόρινθο το πρωί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο μικρός έπεσε σε υπόγεια δεξαμενή λυμάτων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟ ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

«Το ''Χαμόγελο του Παιδιού''΄'εχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου» τονίζει η Οργάνωση σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Facebook, στην οποία επιβεβαιώνει ότι το αγοράκι φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του.

«Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι» σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Να υπενθυμίσουμε ότι χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί, το αγόρι, μέσα από υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων που βρίσκεται, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νήπιο έπεσε μέσα στο υπόγειο χώρο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να το απεγκλωβίσει.

Στη συνέχεια, το νήπιο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια