default-image

Καταβάλλονται τα ποσά σε δικαιούχους ασφαλιστικών εταιριών

Κρήτη
Καταβάλλονται τα ποσά σε δικαιούχους ασφαλιστικών εταιριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες εντολές πληρωμής χρημάτων στους πρώην ασφαλισμένους στις εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ, που έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής, δόθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών νέα ποσά προσωρινών διανομών έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των τραπεζών, που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής και είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι των λογαριασμών αυτών.

Συμπληρωματικά, όπως διευκρινίζεται από την εκκαθάριση, η διαδικασία προσωρινής διανομής, είναι σε εξέλιξη και θα είναι, έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα.

Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης - επαλήθευσης.

Μάλιστα, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καθησυχάζει τα μέλη της, που μέσω αυτής πιστοποιήθηκαν, να μην ανησυχούν, ενώ ενημερώνει τους Κρητικούς, που δεν έχουν δηλώσει δικαιούχοι από ασφάλιση ζωής και θέλουν να συμμετέχουν στο μέρισμα να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για τη σχετική πιστοποίηση.

Για περισσότερη ενημέρωση στα τηλέφωνα της Ένωσης: 2821092306, 2821092666

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News