default-image

Αγανάκτηση για το σπασμένο αγωγό ύδρευσης στο Νέο Μύρτος

Κρήτη
Αγανάκτηση για το σπασμένο αγωγό ύδρευσης στο Νέο Μύρτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και τρείς μήνες, όπως περιγράφουν μόνιμοι κάτοικοι που διαμένουν στον οικισμό Γαβρίλη στο Νέο Μύρτο, ο κεντρικός αγωγός μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις γεωτρήσεις των Μύθων προς την πόλη της Ιεράπετρας έχει σπάσει και αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού χάνεται καταστρέφοντας το οδόστρωμα.

«Έχω ειδοποιήσει τους αρμόδιους στο Δήμο, τα συνεργεία του οποίου αποκατέστησαν προσωρινά το σπάσιμο, το οποίο άντεξε μόνο δυο μέρες. Το νερό συνεχίζει να πηγαίνει στο δρόμο και ο κόσμος που το βλέπει διαμαρτύρεται  γιατί γνωρίζει πόσο πολύτιμο είναι για όλους μας», μας είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύρτου κ Αλέκος Παντελάκης.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τους μηχανικούς της Υπηρεσίας Ύδρευσης,  οι οποίοι μας είπαν ότι την Τετάρτη αν δεν προκύψει κάποια μεγαλύτερη ζημιά σε κάποιο άλλο σημείο, το συνεργείο έχει προγραμματίσει να επισκευάσει αυτό το σπάσιμο στον αγωγό του Νέου Μύρτου.

Την ημέρα που θα γίνει η επισκευή στο σιδερένιο αγωγό, θα προκληθούν και κάποια αναπόφευκτα προβλήματα στην υδροδότηση της Δυτικής πλευράς του Δήμου Ιεράπετρας.

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News