default-image

Έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου χτύπησε δικαστικό

Κρήτη
Έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου χτύπησε δικαστικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απροσδόκητη τροπή πήρε η προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ρέθυμνο καθώς ο άνδρας που έβαλε τη φωτιά, λίγο νωρίτερα, είχε χειροδικήσει έναντι δικαστικού επιμελητή.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου ένας 45χρονος άνδρας κατάφερε να σπάσει τον ισχυρό αστυνομικό κλοιό που είχε περικυκλώσει δικαστικό επιμελητή που βρέθηκε σε εμπορικό κατάστημα Ρεθυμνιώτη για να κατασχέσει το εμπόρευμα, να προχωρήσει σε έξωση του ιδιοκτήτη και να περιέλθει η κυριότητα του ακινήτου σε αμερικανικό fund, και να επιτίθεται με γροθιές στο δικαστικό επιμελητή, τραυματίζοντάς τον στο μάτι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΦΕΡΕ… ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Τον… πρόδωσαν οι κάμερες των γειτονικών καταστημάτων

Όμως, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι ο άνδρας που γρονθοκόπησε το δικαστικό επιμελητή, είναι το ίδιο πρόσωπο που κατηγορείται για τον εμπρησμό από πρόθεση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου και ως αποτέλεσμα είχε να υποστούν σημαντικές υλικές τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα, τον άνδρα πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων και έτσι ο 45χρονος συνελήφθη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Άφαντος ο συνεργός του

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρεθύμνου από όπου έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ενώ, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την υπόθεση αναζητείται και ένας 26χρονος, φερόμενος ως συνεργός του.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες, που πρώτο το neakriti.gr είχε γράψει οι οποίες έκαναν λόγο για διασύνδεση της σύγκρουσης με το δικαστικό επιμελητή, με την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 το πρωί, πράγμα που απέτρεψε την ολοκλήρωση της διαδικασίας της έξωσης στο κατάστημα με δεδομένο ότι οι διαδικασίες έξωσης συντελούνται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ και το χτύπημα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζεται ότι συνέβη στις 7 το πρωί περίπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News