default-image

Κρήτη: Ξεκινά η ανέγερση σπιτιού από το «Χαμόγελο» (video)

Κρήτη
Κρήτη: Ξεκινά η ανέγερση σπιτιού από το «Χαμόγελο» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έναρξη των διαδικασιών ανέγερσης του σπιτιού του Ηρακλείου από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, κρατώντας με υπερηφάνεια στα χέρια του το σχέδιο για το σπίτι στο Ηράκλειο, από το Σεπτέμβριο, όποτε και αναμένεται να δοθεί η σχετική άδεια, θα ξεκινήσει η ανέγερση του σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού», το οποίο θα φιλοξενήσει και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εκατοντάδες Κρητικόπουλα που έχουν ανάγκη.

Το οικόπεδο αποτελεί δωρεά, και το σπίτι θα αναγερθεί με τη βοήθεια ενός Ολλανδικού Οργανισμού. Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι η επέκταση των δράσεων στην Κρήτη είναι κάτι που ξεκίνησε από καιρό, καθώς από το 2014 και έπειτα η φυσική παρουσία του «Χαμόγελου» είναι πολύ έντονη στο νησί, τόσο με συνεργάτες, όσο και με τις κινητές μονάδες και με το κέντρο άμεσης επέμβασης.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε, επιπλέον, ότι: «Είναι καλό για τα παιδιά να παραμένουν στον τόπο που γεννήθηκαν και να κρατούσουν την κουλτούρα, αλλά και την τοπική τους διάλεκτο.

Δείτε το βίντεο:

22 χρόνια προσφέρει αγάπη και στήριξη σε χιλιάδες παιδιά

Εδώ και 22 χρόνια το «Χαμόγελο του παιδιού» έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί η αναφορά του κ. Γιαννόπουλου στους 2 τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους, το «Χαμόγελο» κλήθηκε να αντιμετωπίσει 480 περιστατικά σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν 24 ώρες το 24ωρο είτε να καταγγείλουν κάποιο περιστατικό, είτε να καλέσουν στο 1056 και για να πάρουν συμβουλές για το ζήτημα που τους απασχολεί.

Ενώ, ακόμη μία αναφορά έκανε ο πρόεδρος στον Αλέξανδρο, που πήρε το πτυχίο του και έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό - από τον οποίο δεν πήρε απάντηση.

Πώς μπορεί κανείς να προσφέρει

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει το «Χαμόγελο του παιδιού», μπορεί να καλέσει το 19810 με χρέωση, λίγο μεγαλύτερη από 2 ευρώ, είτε να καλέσει δωρεάν το 11040 και να προσφέρει, καλύπτοντας ανάγκες που υπάρχουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News