default-image

Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ. που συγκρούστηκε με λεωφορείο pics

Κρήτη
Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ. που συγκρούστηκε με λεωφορείο pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ακόμη ένα δυστύχημα μετατράπηκε το τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Χανίων.

Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε, έμελλε να βρει τραγικό θάνατο ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 75 ετών, έπειτα από τη σφοδρότατη σύγκρουση του αυτοκινήτου του με ένα τουριστικό λεωφορείο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, οι οποίες και ερευνώνται.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ. ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Στο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος του χωριού Σίσες, κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για τον απεγκλωβισμό δύο γυναικών, οι οποίες επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης του neakriti.gr

Στο σημείο, επίσης, έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον οδηγού του αυτοκινήτου, ενώ μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, φέροντας τραύματα.

Να σημειωθεί ότι το τουριστικό λεωφορείο υπέστη μόνο υλικές ζημιές, ενώ επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα στην περιοχή του δυστυχήματος.

Φωτογραφίa που απέστειλε αναγνώστης του neakriti.gr

Μάλιστα, ανακοίνωση γεμάτη οργή και αγανάκτηση, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, με αφορμή το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο:

«Άλλο ένα τροχαίο σήμερα με τουριστικό λεωφορείο, ανάμεσα στα τόσα που δυστυχώς γίνονται σχεδόν καθημερινά στην Κρήτη.

Έως πότε θα θρηνούμε θύματα; Έως πότε θα κάνουμε τον σταυρό μας για να επιστρέψουν οι οδηγοί και οι περιουσίες μας ασφαλείς;

Είναι ερωτήματα που δεν έπρεπε καθόλου να τίθενται εν έτη 2017 στην κατά τα αλλά για μια ακόμη φορά ναυαρχίδα του τουρισμού...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News