default-image

Τζαβέλλας: Καλή άμυνα για να πάρουμε αποτέλεσμα

Ποδόσφαιρο
Τζαβέλλας: Καλή άμυνα για να πάρουμε αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άμυνα θα αποτελέσει «κλειδί» του αγώνα με το Βέλγιο σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Τζαβέλλας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας διεθνής ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε: «Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά όχι μόνο για εμάς. Είναι τελείως διαφορετικά τα δυο ματς, δεν έχουμε να σκεφτούμε πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε πολύ καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Η προσέγγιση του επόμενου αγώνα είναι δεδομένη. Θα αμυνθούμε μαζικά, το γνωρίζουμε. Μας πάνε πιο πολύ αυτά τα ματς. Όσοι παίξουν, πρέπει να δουλέψουν σωστά αμυντικά, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το ματς».

Αναφερόμενος στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν με τους τραυματισμούς επισήμανε: «Δε θεωρώ ότι υπάρχει πειραματική 11άδα στην Εθνική. Όλες οι εθνικές παίζουν κάποιες φορές χωρίς βασικούς λόγω ελλείψεων. Χρειάζεται σωστή προσέγγιση ο αγώνας. Πιστοί στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι. Αν δεν είμαστε όπως πρέπει, θα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος το λάθος και θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε καλή ψυχολογία. Αυξήσαμε την διαφορά από την Βοσνία, Χρειάζεται ηρεμία και να συνεχίσουμε ό,τι έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό».

Αναφερόμενος τέλος στο ποδόσφαιρο που ταιριάζει στην Ελλάδα είπε: «Γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2004 και μετά, ξέρουμε να αμυνόμαστε. Μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Πάντα μας πήγαιναν τα ματς που δεν είχαμε το ρόλο του οδηγού. Εκεί δυσκολευτήκαμε με την Εσθονία. Δεν μπορούμε να παίξουμε ανοιχτά. Να είμαστε σοβαροί, καλά οργανωμένοι και να πάρουμε κάτι. Θα είναι ένα δώρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News