default-image

Μετά το δυστύχημα προτρέπουν οδηγούς να κινούνται με 20χλμ

Χανιά
Μετά το δυστύχημα προτρέπουν οδηγούς να κινούνται με 20χλμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα δράση αναλαμβάνουν οι κάτοικοι στα Κουνουπιδιανά με τις μνήμες από το διπλό θανατηφόρο και το θάνατο στης Στέλλας και του Γιάννη να είναι ακόμη νωπές.

Όπως αποφάσισαν την ημέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό ζητώντας μάλιστα από τους οδηγούς να χαμηλώσουν ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ταυτόχρονα θα μοιράζουν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν και να συμβάλλουν όσο μπορούν στο να μη χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση τους αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι στις 21 Αυγούστου όταν δηλαδή δημιουργήθηκε η Κίνηση Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών (ΚΚΑΠΠ) και ορίστηκε συντονιστική επιτροπή, απαριθμήσαμε τις ενέργειες στις οποίες αρχικά θα προβούμε.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι…

 Οργανώνουμε δράση στις 11/9, ώρα 12, μετά τον αγιασμό στα σχολεία. Θα αποκλείσουμε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας (ποιο από τα δύο θα μας υποδείξει η Τροχαία) για 20 λεπτά και ζητώντας από τους οδηγούς να πηγαίνουν με 20χλμ. καθώς περνούν από εκεί, στους οποίους θα μοιράζουμε έντυπο υλικό. Προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε για τη δράση αυτή όλους τους συλλόγους του Ακρωτηρίου (πολιτιστικούς, γονέων και κηδεμόνων, διδασκόντων κ.λ.π) Η αφίσα της δράσης την οποία θα αναρτήσουμε σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος στο Ακρωτήρι και όχι μόνο παρατίθεται παρακάτω.

Έπεται συνέχεια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News