default-image

Η selfie του προέδρου και τα "σφηνάκια"!

Ποδόσφαιρο
Η selfie του προέδρου και τα "σφηνάκια"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλήθεια τι να έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον αποτυπώνει την ώρα του φιλικού αγώνα ΟΦΗ-ΠΟΑ, να επιχειρεί -με εμφανές χαμόγελο- μια selfie, την οποία απολαμβάνουν και οι συνεργάτιδες του στην ομάδα, που παρακολουθούν το παιγνίδι;

Από πρώτη άποψη, ο Φώτης Τσάλος, ίσως να δείχνει την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, υψώνοντας με ενέργεια το χέρι του με το τατουάζ, που συμβολίζει τη δύναμη. Από την άλλη, έχοντας μέσα στο πλάνο την όμορφη ψυχολόγο Ζουμπουλία Γαρεφαλλάκη, που ήδη δουλεύει με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ίσως και να θέλει να δείξει πως έχει σε κοντρόλ το άγχος της σεζόν, αφού η ειδικότητά της αφορά τη συμβουλευτική ψυχολογία με εξειδίκευση στις αγχώδεις διαταραχές.

Η πορεία του ΟΦΗ, θα είναι εκείνη που αποκωδικοποιήσει το προφητικό του πράγματος…

Τα "σφηνάκια" της ημέρας...

Πολύ μπασκετικός ο Σεπτέμβριος με το Ευρωμπάσκετ! Τυχεροί πάντως στο Ηράκλειο καθώς  θα συνεχίσουμε με υψηλές απολαύσεις και δη ζωντανά για όλους μας, με μπάσκετ κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου, όπως εγγυάται το 2ο International Basketball Tournament Crete/Ηeraklion, στα «Δύο Αοράκια» από 22-24 Σεπεμβρίου. Ολυμπιακός,  Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν, Ερυθρός Αστέρας!

Να λέγεται πάντως, ότι αυτά τα σούπερ αθλητικά δώρα, μπορούμε να τα δεχόμαστε, επειδή υπάρχει αυτό το υπέροχο κλειστό στα Δύο Αοράκια. Και για όσους επιθυμούν μια ακέραια μνήμη, απαλλαγμένη από κομματικές, πολιτικές ή προσωπικές σκοπιμότητες, αυτό το αθλητικό παλάτι, φέρει φαρδιά πλατιά και πεντακάθαρα την υπογραφή του Γιάννη Κουράκη.

Βγαίνουν από τα όρια, στην Κύπρο. Οι οπαδοί (θύρα 9) της Ομόνοιας, ομάδας που είδαμε πρόσφατα σε φιλικό με τον ΟΦΗ, κυριολεκτικά απειλούν τον Βύντρα, επειδή αρνείται να λύσει το συμβόλαιό του:

«Αυτός που νομίζει ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Κύπρο και να πληρώνεται από το υστέρημα που δίνει ο Πράσινος Λαός στην ομάδα, να ξέρει ότι στην Κύπρο μπορούμε να γίνουμε πολύ αφιλόξενοι. Τα υπόλοιπα από κοντά…». (Τελικά ο ένας από τον άλλο παίρνουμε, τακτικές και νοοτροπίες!)

Χαρακτηριστικό του πίνακα διαιτητών της Γ΄εθνικής, είναι ότι απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από νέα παιδιά και αυτό τονίζουν και οι ειδικοί συντάκτες διαιτησίας. Από το Ηράκλειο, έμειναν τρεις, αφού ο Κουναλάκης ανέβηκε και ένας ακόμη κόπηκε από τα τεστ: Κρασαγάκης Χρήστος, Πατεμτζής Γεώργιος, Χαραλαμπάκης Ευάγγελος.

Διαβάσαμε αυτή την παρατήρηση από το «Διαιτητής», αναφορά με άλλα κόλπα της Σούπερ Λίγκα και τους υποβιβασμούς διαιτητής από τη Σούπερ Λίγκα στην Β΄εθνική: «Ανακάλυψαν και αφήγημα της πλάκας, ότι επειδή οι πίνακες είναι ανοικτοί, θα τους ορίζει ο Περέιρα και στη Σούπερ Λίγκα για να αποφανθεί αν καλώς υποβιβάστηκαν. Και γιατί δεν κράτησαν Σπάθα και Γιάχο, που με ελάχιστους συγκρίνονται. Έχει απάντηση ο... ποιητής;»

Στη χώρα μας, είναι αδιανόητο και να υποψιαστείς ότι υπάρχουν στημένα ματς για το στοίχημα. Μέχρι στιγμής αυτό καταδεικνύουν όλες οι έρευνες των αρμοδίων οργάνων, σε όλες τις περιπτώσεις!

Χθες είχαμε την ανακοίνωση της ΕΕΑ για κείνο το περιβόητο ματς του Κισσαμικού με τον Εργοτέλη, όπου οργίασε το σύνθημα «διπλό ημίχρονο, άσος τελικό» τη σεζόν 2015-16. Βάσει αυτής, ο Κισσαμικός κρίθηκε ότι ως αθώος, αδίκως εξαιρέθηκε πέρυσι από το κουπόνι του ΟΠΑΠ. Αθώο σαν περιστέρι και το ματς της Λάρισας με την Παναχαϊκή!

Γύρο από αυτές τις υποθέσεις και αποφάσεις, γενικότερα, που κατά κόρον βγαίνουν λευκές, κάποιοι άνθρωποι θα χασκογελάνε, ή θα τρίβουν τα χέρια τους, από τις αποδόσεις και τις καταλήξεις! (Το υποννούμε γενικώς...)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News