default-image

Στις 30 Απριλίου στο Ηράκλειο το Run Greece

Σπορ
Στις 30 Απριλίου στο Ηράκλειο το Run Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φθινοπωρινός κύκλος του Run Greece, ενός από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας μας, είναι προ της εκκίνησης, με τρεις αγώνες και μέχρι τον τελικό που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος στη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.  

Στο Ηράκλειο ο αγώνας, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών, θα πραγματοποιηθεί τέλος Απριλίου ενώ αναμένεται και φέτος να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία αφού πρόκειται για την μαζικότερη συμμετοχή σε αγώνα δρόμου στην Κρήτη.

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας της σειράς και πρώτος του φθινοπωρινού κύκλου, στην Αλεξανδρούπολη ενώ την 1η Οκτωβρίου ο 6ος και για πρώτη φορά στη Ρόδο. Στην Πάτρα θα διεξαχθεί ο τελευταίος, 7ος αγώνας για το 2017.

Ο εαρινός κύκλος ολοκληρώθηκε στις 21 Μαΐου στα Ιωάννινα ενώ είχαν προηγηθεί οι αγώνες στις 26 Μαρτίου στη Λάρισα, στις 30 Απριλίου στο Ηράκλειο και στις 14 Μαΐου στη Καστοριά.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, προτρέποντας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της άθλησης και της συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι αγώνες Run Greece δεν είναι μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη - μέσα από τους ίδιους τους αγώνες - κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News