default-image

Χανιά: Ένας ποδηλατικός γύρος για μικρούς και μεγάλους

Κρήτη
Χανιά: Ένας ποδηλατικός γύρος για μικρούς και μεγάλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πλώρη στο μέλλον και φάρο τις προσδοκίες των νέων όπως εκφράζονται μέσα και από τον αθλητισμό, η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης οργάνωσε πανελλήνιους ποδηλατικούς αγώνες με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες τερμάτισαν στο λιμάνι της Σούδας.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας γιατί υπάρχει στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας και βαθμολογούνται τα σωματεία. Το έχουμε οργανώσει τόσο καλά τώρα και ένα χρόνο για να κάνουμε αυτό τον αγώνα μέσα στη Σούδα, μέσα στο σπίτι της ΑΝΕΚ».

«Σήμερα η ΑΝΕΚ, στο λιμάνι της Σούδας, στο λιμάνι της καρδιάς της φιλοξενεί έναν πολύ όμορφο αγώνα με συμμετοχές από τα Χανιά, την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, με αγώνες για μικρούς και μεγάλους».

Αθλητές του ποδηλατικού ομίλου Τάλως πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις ενώ στόχος τους είναι να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εγχώριους αγώνες πετυχαίνοντας διακρίσεις και σε αγώνες του εξωτερικού.

«Αυτόν τον αγώνα η ΑΝΕΚ τον συνδιοργανώνει με τον ποδηλατικό Σύλλογο Τάλως με τον οποίο η ΑΝΕΚ ως χορηγός συμπορεύεται, συνταξιδεύει, εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Ταξιδεύει αν θέλετε μαζί με τον ΤΑΛΩ τις ελπίδες, τα όνειρα και τους αγώνες που δίνει για τις επιτυχίες που τον έχουν εδραιώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή του ποδηλατικού στερεώματος σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News