Ειδήσεις

Συναυλία αγάπης για την Ευαγγελία που μας χρειάζεται /vid

Η ανταπόκριση του κόσμου για την 8χρονη Ευαγγελία που δίνει το δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δεν έχει προηγούμενο.

Η ανταπόκριση του κόσμου για τη μικρή Ευαγγελία -Στυλιανή Καστρινάκη,  που δίνει το δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δεν έχει προηγούμενο.

Φορείς, επιχειρηματίες, πολίτες έχουν κινητοποιηθεί αποδεικνύοντας όπως μπορεί ο καθένας ότι είναι στο πλευρό του 8χρονου κοριτσιού.

Ενός παιδιού που θα  έπρεπε να παίζει ανέμελα αλλά η υγεία της την έχει βάλει σε περιπέτειες αφού εδώ και δύο χρόνια μάχεται με την επάρατη νόσο είτε βρίσκεται με τους δικούς της είτε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου δεν το βάζει κάτω και αυτό αν μη τι άλλο αποτελεί παράδειγμά προς μίμηση για όλους εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Για το λόγο αυτό όπως έγινε γνωστό ο Δήμος Κισσάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και η Νεολαία Κισάμου διοργανώνουν φιλανθρωπική κρητική συναυλία για τη μικρή Ευαγγελία, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου.

Απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς και συλλόγους της περιοχής να δηλώσουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους στην 8χρονη Ευαγγελία που θα κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα, στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην εκδήλωση.

Ο Δήμος Κισάμου τονίζει επίσης, ότι όσοι καλλιτέχνες της περιοχής επιθυμούν να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή, να επικοινωνήσουν έως το Σάββατο (2/9) και ώρα 14:00, με το τηλέφωνο 6942836039 (κα Βίκυ Μαρακάκη).

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας.

Η περιπέτεια της Ευαγγελίας

Η μικρή Ευαγγελία - Στυλιανή Καστρινάκη εδώ και περίπου δύο χρόνια μάχεται με τον καρκίνο. Το 2016 ξεκίνησε η περιπέτειά της με όγκο στον ένα νεφρό, συγκεκριμένα διαγνώστηκε επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016.

Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα, όπου της αφαιρέθηκε το ένα νεφρό και αμέσως ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις. Οι γιατροί πριν λίγο καιρό είπαν στους γονείς ότι στο πλαίσιο της θεραπείας και αντιμετώπισης δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο.

Οι γονείς πήραν την Ευαγγελία και επέστρεψαν στο σπίτι ψάχνοντας μία ελπίδα στο εξωτερικό και… την βρήκαν στο Λονδίνο.

Εκεί υπάρχει ένα κέντρο στο οποίο γίνονται πειραματικές θεραπείες, εκεί οι γιατροί δίνουν στους γονείς βάσιμες ελπίδες, ωστόσο πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 380 χιλιάδων ευρώ.

Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή πρόγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν σε Νοσοκομείο της Αγγλίας Harley Street Clinic.

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν:

Καστρινακης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr, τηλ 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής)

GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /

BIC: PIRBGRAA

Παράλληλα, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, και συγκεκριμένα το παράρτημα Χανίων, ανακοίνωσε πως στον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται, θα υπάρχει κουμπαράς στον οποίο θα συγκεντρώνονται χρήματα για τη μικρή Ευαγγελία.

Το video είναι από τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σχόλια