Ειδήσεις

«Τίτλοι τέλους» για τον Διοικητή του Α.Τ Αρκαλοχωρίου

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο Στέλιος Καρακούδης, αποχαιρέτησε το Α.Τ Αρκαλοχωρίου για την Τροχαία Ηρακλείου.

Υπηρέτησε για 7 συνεχόμενα χρόνια στο Α.Τ Αρκαλοχωρίου, ως ο μακροβιότερος σήμερα Διοικητής υπαίθρου στο νομό Ηρακλείου.

Ωστόσο έλαβε την απόφαση να ζητήσει την μετακίνησή του σε υπηρεσία της έδρας του και από σήμερα είναι πλέον στην Τροχαία Ηρακλείου ως υποδιοικητής.

Ο λόγος για τον αστυνόμο ΄Β, Στέλιο Καρακούδη, που με μία ανάρτηση του στο Facebook πριν μερικές ώρες και με έναν ιδιαίτερο τρόπο αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές στιγμές που τον σημάδεψαν ως διοικητής Αρκαλοχωρίου ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι τον πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί του αυτό το διάστημα.

"Η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών έρχεται από τον κόσμο και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια. Δείχνει ότι κάτι πέτυχες και κάτι έμεινε για τη συνέχεια. Σήμερα είναι η πρώτη μου ημέρα στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου ως υποδιοικητής, αναφέρει στο neakriti.gr ο κ.Καρακούδης

Τα σχόλια πάντως από την ανάρτηση του έπεσαν βροχή με τον ίδιο να μην κρύβει τη συγκίνηση του για την στήριξη του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπο του που εκδηλώθηκε δημοσίως και με τον αυτόν τον τρόπο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Καρακούδη αναφέρει:

"Σήμερα ένας όμορφος υπηρεσιακός κύκλος έκλεισε για εμένα γεμάτος ευχάριστες μονάχα αναμνήσεις παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες που κλήθηκα κατά καιρούς να αντιμετωπίσω.

Μετά από 7 χρόνια Διοίκησης στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, όντας ο μακροβιότερος σήμερα Διοικητής υπαίθρου στο νομό Ηρακλείου, πήρα την απόφαση να αιτηθώ την μετακίνησή μου σε υπηρεσία της έδρας.

Αυτή την στιγμή του απολογισμού νιώθω ιδιαίτερα περήφανος διότι όλα αυτά τα χρόνια άσκησα τα καθήκοντα μου με αίσθημα δικαίου και ισότητας τόσο ως προς τον πολίτη όσο και ως προς τον συνάδελφο, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, με σεβασμό στον συνάνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Παρά το ελάχιστο προσωπικό για τα δεδομένα της περιοχής αστυνόμευσης που είχαμε την αρμοδιότητα, προσπαθήσαμε με τη βοήθεια των συναδέλφων - συνεργατών μου να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη τοπική κοινωνία, να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και να δώσουμε λύσεις στα ανακύπτοντα προβλήματα.

Στον αποχαιρετισμό μου αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, φορείς και συμπολίτες, αλλά και να τους προτρέψω να εξακολουθήσουν να στηρίζουν το έργο του νέου πλέον Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας για να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν τα επίπεδα ασφάλειας στην περιοχή στο μέγιστο δυνατό."

Σχόλια